Uudistunut Hotmail tehostaa sähköpostin käyttöä

Julkaistu 8.5.2007

Microsoftin uudistuneen Hotmail-sähköpostin tietoturvaa on parannettu. Käyttäjän viesteille on varattu lisää tallennustilaa, vähintään kaksi gigatavua. Käyttäjä voi myös räätälöidä sähköpostiaan haluamallaan tavalla. Uuden version kehittämiseen on osallistunut yli 20 miljoonaa beetatestaajaa, joiden palautteeseen tehdyt parannukset perustuvat.

Käytön helpottamiseksi uudistunut Hotmail muistuttaa ominaisuuksiltaan aiempaa enemmän miljoonien päivittäin käyttämää Outlook-sähköpostia. Lisäksi se tuo Windows Live Messenger -pikaviestipalvelun Hotmail-käyttäjän ulottuville heti. Käyttäjä näkee heti palveluun kirjauduttuaan, ketkä hänen mesekavereistaan ovat kirjautuneet palveluun. Mesettämisen voi aloittaa saman tien.

Mahdollisesti haitalliset sähköpostiviestit ohjelmisto torjuu jo ennen sähköpostijärjestelmään pääsyä. Kaikki saapuneet viestit luokitellaan värikoodein ennestään tutulta lähettäjältä tai tuntemattomalta lähettäjältä tulleisiin sekä mahdollisesti haitallisiin viesteihin. Hotmail myös tarjoaa entistä tehokkaamman suojan roskapostia vastaan: käyttäjä voi automaattisesti estää kaiken postin tietystä osoitteesta vain yhdellä napsautuksella.

Käyttäjä voi valita, haluaako hän sähköpostinsa näyttävän ennestään tutulta MSN Hotmaililta vai Outlookilta. Myös sähköpostin värimaailma on muokattavissa.

- Windows Live Hotmail on Microsoftille tärkeä verkkopalvelu ja merkittävä osa mainosliiketoimintaamme, sillä sähköposti on tärkeä tekijä kuluttajien ostopäätöksissä, sanoo maajohtaja Mikko Ketola Microsoft Online Services Groupista.

Windows Live Hotmail -tilin voi hankkia osoitteesta www.hotmail.com. Hotmail-sähköpostin nykyiset käyttäjät saavat uuden version käyttöönsä kirjautumalla tiliinsä ja klikkaamalla vihreää Liity Windows Live Hotmailiin -painiketta.

Uudistus on tärkein parannus palveluun sitten Hotmailin lanseerauksen vuonna 1996. Windows Live Hotmail on käyttäjien ulottuvilla lähes kaikkialla maailmassa kaikkiaan 36 eri kielellä, muun muassa suomeksi.

MSN:llä on maailmanlaajuisesti yli 465 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa. Palvelusta on tarjolla paikalliset versiot 42 markkina-alueella ja 21 kielellä. MSN on maailman johtava verkkopalvelujen tarjoaja, joka tuo kuluttajien ulottuville mukaansatempaavia sisältökokemuksia ja yrityksille verkkomainontamahdollisuuksia. Windows Live on uusi henkilökohtaisista Internet-palveluista ja -ohjelmista koostuva verkkopalvelu, joka kokoaa yhteen paikkaan käyttäjälle tärkeät ihmissuhteet, tiedot ja kiinnostuksen kohteet. MSN ja Windows Live ovat toisiaan täydentäviä palveluja. Windows Live -palvelut löytyvät osoitteesta http://get.live.com ja MSN.fi osoitteesta www.msn.fi .

Sivun alkuun ↑