Microsoftin Windows Vista astuu Helsingin katukuvaan

Julkaistu 24.1.2007

Microsoftin uudet Windows Vista- ja Office-ohjelmistot julkistetaan kuluttajien saataville 31.1.2007. Yhtiön historian suurimman tuotelanseerauksen keskipiste Suomessa on Kampin Narinkkatori ja sinne pystytettävä 1500-neliöinen Vista-tapahtumateltta.

Microsoft tuo uuden Windows Vista -käyttöjärjestelmänsä kuluttajamarkkinoille 31.1.2007. Viiden vuoden kehitystyön ja yhtiön historian mittavimman testausprosessin tulos esitellään suomalaisille kuluttajille suurtapahtumassa Helsingissä 1.-4.2. Lanseeraustapahtuman jälkeen Microsoft ja Windows Vista lähtevät Vista-show-kiertueelle ympäri Suomea.

Windows Vista kohtaa suomalaiset kuluttajat Narinkkatorin täyttävässä teltassa, jossa Microsoftin henkilökunta on paikalla aamusta iltaan. Yleisölle torstaista sunnuntaihin avoinna olevassa teltassa on mahdollista tutustua digitaalisen maailman eri puoliin peleistä digitaaliseen kuvaan ja työnteon välineisiin.

Tapahtumateltassa on myös monipuolista viihdeohjelmaa, yllätysvieraita julkisuudesta, kilpailuja sekä tekniikkaa ja viihdettä yhdistettynä uusilla tavoilla. Sunnuntaina Microsoft järjestää teltassa perhepäivän, joka sisältää ohjelmaa koko perheelle.

Teltassa voi tutustua tämän päivän toimistotyön ohella kodin viihdekeskukseen ja digitaalisen viihteen eri osa-alueisiin. Microsoftin kumppaneita Suomen lanseerauksessa ovat HP, Fujitsu-Siemens Computers, Elisa, Samsung, F-Secure, Eniro ja LG.

Windows Vista ja 2007 Office system tulivat yritysten ja organisaatioiden saataville marraskuussa.

Lisätietoja Windows Vista -lanseerauksesta ja Vista-teltan ohjelmatarjonnasta osoitteessa www.microsoft.fi/vista .

Lehdistölle on varattu teltassa työskentelytila ja mahdollisuus tutustua uutuuksiin. Teltan rakennustyöt ovat käynnistyneet 22.1.

Vista-teltta on avoinna yleisölle:

to 1.2. klo 9-12.00
pe 2.2. klo 8-20.00
la 3.2. klo 10-17.00
su 4.2. klo 10-16.00

Sivun alkuun ↑