Voita VIP-passi Halo 2 ennakkobileisiin!

Julkaistu 17.9.2004

Microsoft on julkistanut uuden Xbox Live Backstage Pass -kisan, joka tarjoaa 15 onnekkaalle kisaajalle mahdollisuuden päästä pelaamaan odotettua Halo 2 -peliä ennen sen varsinaista lanseerausta 11.11. Halo 2 ennakkobileisiin pääsee yhdeksän eurooppalaista voittajaa sekä yksi vieras. Kisaan osallistuvat seuraavat Euroopan maat: Suomi, Tanska, Iso-Britannia, Itävalta, Ranska ja Sveitsi.

Kisan voittaminen edellyttää 15. lokakuuta asti voimassa olevaa Xbox Live -tiliä. Voittajat valitaan arpomalla 22. lokakuuta ja he pääsevät kolmen päivän/kahden yön elämysmatkalle Bungien Studioille Redmondiin, Washingtoniin. Voittomatka sisältää hotellimajoituksen, matkat, ateriat ja vierailun Bungie Studioille.

Halo 2 jatkaa siitä mihin edellinen huippusuosittu peli päättyi - ja tarjoaa samalla huimasti lisää ominaisuuksia ja toimintoja. Upea grafiikka, kehittynyt keinoäly ja interaktiivinen ympäristö ovat vain muutamia esimerkkejä Halo 2:n mahtavista ominaisuuksista.

Halo 2 tukee online-pelaamista Xbox Liven kautta. Pelaajat voivat kokeilla klaanimättöä uusilla moninpelikentillä, hypätä kaverin Warhog-ajokin kyytiin tai tsekata pelaajatilastoja - kaikki tämä ja paljon muuta vain Xbox Livessä. Halo 2 vie pelaamisen uudelle asteelle.

Sivun alkuun ↑