Windows Live -palvelut vapaaseen käyttöön

Julkaistu 12.9.2006

Live Search, Live.com ja Live Local Search markkinoille; Live Search MSN:n hakumoottoriksi

Microsoft Corp. tuo Live Search -haun ja Live.com-sivuston kaikkien käyttäväksi 47 markkinalla ympäri maailmaa, ja paikallinen versio Live Local Search julkistetaan Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Lisäksi Live Search hoitaa jatkossa media- ja viihdeportaali MSN:n webbihaut. MSN:llä on yli 465 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa eri puolilla maailmaa.

"Live Searchin julkaisu on merkittävä virstanpylväs palveluliiketoiminnallemme. Haku- ja maksualustamme ovat valmiita MSN:n ja Windows Liven käyttöön sekä syndikaatiosopimusten kautta kumppaneillemme", Live Searchin johtaja Christopher Payne sanoo.

"Nyt voimme ottaa haun osaksi palveluitamme tavalla, joka tuo lisäarvoa asiakkaalle. Tämä on kuitenkin vasta alkua - kehitämme hakutoimintoja jatkossa niin, että palvelumme mahdollistavat uudenlaisen hallinnan ja henkilökohtaisuuden webbikokemuksissa."

Jokaisesta beetapalvelusta saatu palaute ja tehty testaus on johtanut huomattaviin parannuksiin käyttäjäliittymässä ja muissa ominaisuuksissa, jotka tekevät palvelun käytöstä entistä miellyttävämpää.

Jokaisesta beetapalvelusta saatu palaute ja tehty testaus on johtanut huomattaviin parannuksiin käyttäjäliittymässä ja muissa ominaisuuksissa, jotka tekevät palvelun käytöstä entistä miellyttävämpää.

Määrittämällä Live.com-sivuston omaksi hakukotisivukseen käyttäjät voivat hyödyntää Live Searchiä uutisten, kuvien, videoiden RSS-syötteiden ja blogien löytämiseen ja seuraamiseen. Palvelua voi kokeilla osoitteessa www.live.fi

Live Local Searchin kautta löytyy entistä enemmän kuvia lintuperspektiivistä. Lisäksi haun käyttö mobiililaitteilla helpottuu ja monipuolistuu, ja käyttöliittymää on parannettu. Myös käyttöliittymän muokkaus omien toiveiden mukaan helpottuu.

Lisätietoja löytyy Live Search ja Live Local Search -tiimien blogeista osoitteissa http://livesearch.spaces.live.com ja http://virtualearth.spaces.live.com. Palveluiden saatavuus ja beeta-versioiden tilanne vaihtelee alueittain.

MSN ja Windows Live

MSN-palvelulla on maailmanlaajuisesti yli 465 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa. Palvelusta on saatavilla paikalliset versiot 42 markkinalla 21 kielellä. MSN on johtava mukaansatempaavien sisältökokemusten tarjoaja kuluttajille sekä online-mainontamahdollisuuksien tarjoaja yrityksille kaikkialla maailmassa. Windows Live on uudenlainen, henkilökohtainen Internet-palvelu ja -ohjelmisto, joka kokoaa yhteen paikkaan kaikki ihmisille tärkeimmät suhteet, tiedot ja mielenkiinnon kohteet PC:stä, muista laitteista ja webistä turvallisesti. MSN ja Windows Live ovat toisiaan täydentäviä palveluja. Windows Live löytyy osoitteesta www.live.fi, MSN osoitteesta www.msn.fi. Eri maiden sivustot löytyvät osoitteesta www.msn.com/worldwide.ashx

Sivun alkuun ↑