Microsoft Oy:n kotisivu | Sivukartta | Microsoft maailmalla
Etusivu Konsultointi Tuki Palvelut kumppaneille Yhteydenotto
-

Tuki

-

-

 

Microsoft-tekniikat parhaiten tuntevien asiantuntijoiden ammattitaitoon perustuva Microsoft Services auttaa yritystäsi saamaan parhaan mahdollisen hyödyn Microsoft-ohjelmistoihin tekemistään investoinneista.

Yritykset: Premier-tuki

Valittavissa on sekä kiinteitä että mukautettavia tukiohjelmia, jotka vastaavat yritysten tukitarpeisiin kokonaisvaltaisesti.

Premier-tuki kattaa valikoiman eritasoisia palvelupaketteja, jotka voivat sisältää Microsoft-asiantuntijoiden teknistä tukea, ympärivuorokautisesti käytettävissä olevan ongelmanratkaisutuen, ennakoivia IT-ylläpitopalveluita ja palveluiden hallintatukea.

Tukiohjelmat
Premier-tukivaihtoehtojen vertailukaavio
Ennakoivat palvelut
Premier-lisäpalvelut

Microsoft-kumppanit: Microsoft Services Partner Advantage -ohjelma

Microsoft-kumppanien hyödynnettävissä ovat Microsoftin kumppaniohjelman nopeat vastausajat sekä laajin mahdollinen ongelmanratkaisutuki.

Microsoft Services Partner Advantage tarjoaa lisäksi nimettyjä tuotetukiresursseja, palveluiden hallintatukea sekä ennakoivia palveluita, jotka auttavat yritystä menestymään.

Lue lisää


 Microsoft Services Premier tarjoaa eritasoista tukea yrityksen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Yrityksesi yksilöllisten liiketoimintatarpeiden mukaan räätälöity Premier-tuki tuo Microsoft-asiantuntijat suoraan luoksesi. IT-ongelmien tunnistaminen ja ratkaisu tapahtuvat aina ennakoivasti, ja suora Microsoft-tuki on yrityksesi käytettävissä ympärivuorokautisesti. Tarpeidesi mukaan voit valita perustason tuen, kaikki yrityksesi tarvitsemat tukipalvelut sisältävän täyden palvelun tukipaketin tai jotakin siltä väliltä.

Tukiohjelmat

Neljä palvelutasoa, jotka on suunniteltu suurten ja kansainvälisten organisaatioiden IT-ympäristöihin ja tukitarpeisiin.

 • Premier Foundation on perustason tukipaketti, joka sisältää etätuen ja tarvittaessa nopeasti paikalle saapuvan tukihenkilön palvelut.
 • Premier Standard -tuki on käytettävissä ympärivuorokautisesti, ja se kattaa nopeat yrityksen tiloihin tilattavat tukipalvelut sekä laajan ennakoivien Premier-palveluiden valikoiman. Palveluita hallitsee yhteinen Technical Account Manager.
 • Premier Plus -tuki sisältää vähintään yhden yritykselle nimetyn Technical Account Managerin, etätuen sekä milloin tahansa yrityksen toimitiloihin tilattavissa olevat nopeat tukipalvelut.
 • Premier Plus -paketin ominaisuuksia ja etuja laajentava Premier Ultimate sisältää yritykselle laaditun palvelusuunnitelman, jonka ansiosta yritys voi noudattaa ennakoiviin palveluihin perustuvia strategisia toimintatapoja.

Lue lisää

Ennakoivat palvelut

Arviointi ja suunnittelu - Risk and Health Assessment -ohjelmat

Koulutus - WorkshopPLUS-kurssit

Ennaltaehkäisy ja optimointi - Desired Configuration Monitoring-, IT Service Mapping-, Service Level Management-, Proactive Monitoring-, Software Update Management-, Service Management Assessment -ohjelmat

Lue lisää

Lisäpalvelut

Mukautettu tuki

Laajennettu hotfix-päivitystuki

Kriittisten järjestelmien Premier-tuki

Premier Third Tier -tuki

Premier Global -tuki

Microsoft Dynamicsin Premier-tuki

Nimetty tukiasiantuntija

Ratkaisujen tuki

Lue lisää

Premier FirstStep

Uusi asiakas! Arvioi tukitarpeesi kuuden kuukauden Premier Support -tutustumisjakson aikana.

Lue lisää

Asiakasesimerkkejä

Schlumberger

Öljynjalostusalan palveluyhtiö yhdenmukaistaa ohjelmistokehityksensä MSPA-ohjelman tuella.


API logoAPI Healthcare

Tekniset tukipalvelut edistävät henkilöstöpääoman hallintaratkaisujen toimittajan menestystä.
Tukiohjelmat

Kun valitset Microsoft Services -palvelut, voit luottaa siihen, että apunasi ovat alan pätevimmät ammattilaiset.

Valitsemalla ratkaisujen tukipalvelut saat Microsoft-tekniikoihin perustuvien ratkaisujesi käyttöön tukea suoraan Microsoftilta.

Premier Foundation

Premier Foundation on perustason tukipaketti, joka sisältää etätuen ja tarvittaessa nopeasti paikalle saapuvan tukihenkilön palvelut. Tämä tukiohjelma sisältää Technical Account Managerin palvelut sekä kaksi ennakoivaa palvelua. Premier Foundation mahdollistaa myös Microsoft Premier Online -asiakasportaalin ja sen sisältämän laajan Knowledge Base -tietokannan käytön.

Ennakoiva lähestymistapamme perustuu periaatteeseen, jonka mukaan toimiva IT-ympäristö on ympäristö, jossa ongelmat voidaan estää, ennen kuin ne ilmenevät. Premier Foundation on suurille yrityksille tarkoitettu perustason tukipaketti. Vaikka painopiste on ongelmien ennakoinnissa ja ympäristön kunnon ylläpidossa, Premier Foundation sisältää myös ongelmanratkaisupalvelut, jotka varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden.

Premier Standard

Premier Standard -tuki on käytettävissä ympärivuorokautisesti, ja se kattaa nopeat yrityksen tiloihin tilattavat tukipalvelut sekä laajan ennakoivien Premier-palveluiden valikoiman. Palveluita hallitsee yhteinen Technical Account Manager. Premier Standard mahdollistaa myös Microsoft Premier Online -asiakasportaalin ja sen sisältämän laajan Knowledge Base -tietokannan käytön.

Premier Standard tarjoaa huolellisesti mietityt ennakoivat palvelut, jotka auttavat varmistamaan yrityksesi IT-ympäristön kunnon ja yrityksesi liiketoiminnan jatkuvuuden. Käytettävissäsi on yrityksellesi nimetty Microsoft-asiantuntija, joka toimii neuvonantajanasi ja jolta saat aina parhaat ja juuri oman yrityksesi tarpeet huomioon ottaen laaditut ohjeet. Premier Standardin avulla voit optimoida IT-infrastruktuurisi niin, että milloin tahansa yrityksen toimitiloihin tilattavissa olevat nopeat tukipalvelut pystyvät ratkaisemaan vaikeimmatkin tilanteet.

Premier Plus

Premier Plus -tuki sisältää vähintään yhden yritykselle nimetyn Technical Account Managerin, etätuen sekä milloin tahansa yrityksen toimitiloihin tilattavissa olevat nopeat tukipalvelut. Tukipaketti sisältää yrityksen tarpeiden mukaan räätälöidyt ennakoivat palvelut sekä tiettyihin tekniikoihin erikoistuneiden, kokeneiden tukiteknikoiden tuen. Premier Plus mahdollistaa myös Microsoft Premier Online -asiakasportaalin ja sen sisältämän laajan Knowledge Base -tietokannan käytön.

Premier Plus tarjoaa huolellisesti mietityt ennakoivat palvelut, jotka auttavat varmistamaan yrityksesi IT-ympäristön kunnon ja yrityksesi liiketoiminnan jatkuvuuden. Käytettävissäsi on yrityksellesi nimetty Microsoft-asiantuntija, joka toimii neuvonantajanasi ja jolta saat aina parhaat ja juuri oman yrityksesi tarpeet huomioon ottaen laaditut ohjeet. Premier Plus -ohjelman avulla voit optimoida IT-infrastruktuurisi niin, että milloin tahansa yrityksen toimitiloihin tilattavissa olevat nopeat tukipalvelut pystyvät ratkaisemaan kriittisimmätkin tilanteet.

Premier Ultimate

Premier Plus -paketin ominaisuuksia ja etuja laajentava Premier Ultimate sisältää yritykselle laaditun palvelusuunnitelman, jonka ansiosta yritys voi noudattaa ennakoiviin palveluihin perustuvia strategisia toimintatapoja. Tämän palvelupaketin valittuasi saat ongelmanratkaisutukea aina sitä tarvitessasi, joten liiketoimintasi keskeytymättömyys on taattu.

Premier Ultimate helpottaa koko organisaation laajuisia IT-toimintojen tehostustoimia. Yrityksellesi nimetty tukiasiantuntija työskentelee kanssasi ennakoivasti ja mukauttaa joustavat IT-palvelumme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Kun herkästi reagoiva ja dynaaminen IT-ympäristö on valmis, Premier Ultimate vie tukitoimet vieläkin pidemmälle. Ongelmanratkaisupalvelumme pitävät huolen siitä, että voit rauhallisin mielin keskittyä siihen, mikä sinulle on tärkeintä: liiketoimintasi tuottavuuden parantamiseen.


Premier-tukivaihtoehtojen vertailukaavio

Palvelun osa

Edut

Ominaisuudet

Premier Foundation

Premier Standard ja
Premier Plus

Premier Ultimate

Palveluiden hallinta

Neuvonantaja auttaa yhdenmukaistamaan IT- ja liiketoimintaprosesseja

Palvelusuunnitelma

Sisältyy

Sisältyy

Sisältyy

Parantaa suorituskykyä ja kriittisten järjestelmien käytettävyyttä

Palveluiden parannussuunnitelma

Vähäinen tuki

Suositeltu ja mukautettu

Mukautettu, yhdessä sovitut vastuualueet

Pienentää käyttämättömyysajasta aiheutuvia kustannuksia

Korjaussuunnitelma

Ei saatavilla

Sisältyy

Sisältyy

Suora yhteys Microsoftiin

Operatiivinen opastus

Ei saatavilla

Sisältyy

Sisältyy

Auttaa parantamaan IT-henkilöstön tehokkuutta

Tapausten trendianalyysi

Kuukausittain, ei kehityssuuntia koskevaa neuvonantoa

Kuukausittain

Kuukausittain

Auttaa optimoimaan IT-toiminnot

Tapausten trendianalyysi

Ei saatavilla

Sisältyy

Sisältyy

Eskaloinnin hallinta

Sisältyy

Sisältyy

Sisältyy

Asiakasvastaava**

Yhteinen nimetty yhteyshenkilö

Nimetty yhteyshenkilö

Nimetty yhteyshenkilö

Etätuki / tukitoimet asiakkaan toimipisteessä

Ensisijaisesti etätuki

Ensisijaisesti tukitoimet asiakkaan toimipisteessä

Ensisijaisesti tukitoimet asiakkaan toimipisteessä

 

Ennakoivat palvelut

Auttavat tunnistamaan ympäristön riskit, ennen kuin ne muodostuvat ongelmiksi

Toimintakunnon tarkistus ja tuettavuuden arviointi

Vain toimintakunnon tarkistus

Sisältyy

Sisältyy – mukautettu paketti

Vähentävät riskejä tekniikoita päivitettäessä

Operational Excellence -ratkaisu

Ei saatavilla *

Saatavilla *

Sisältyy – mukautettu paketti

Varmistavat tekniikoiden tehokkaan käytön

Korjauspalvelut

Ei saatavilla *

Saatavilla *

Sisältyy – mukautettu paketti

Parantavat ympäristön joustavuutta ja mukautumiskykyä

Nimetty tukiasiantuntija

Ei saatavilla *

Saatavilla *

Sisältyy – mukautettu paketti

Liiketaloudellinen Microsoft Dynamics -tuki *

Saatavilla *

Saatavilla *

Saatavilla *

Tietopalvelut

Knowledge Base -tietokannan ja parhaiden käytäntöjen käyttö yksinoikeudella

Tietojen ennakoiva jakelu

Sisältyy

Sisältyy

Sisältyy

IT-henkilöstöille tarkoitettu tekninen koulutus, joka opastaa toimimaan ennakoivasti ja kehittämään kriisinhallinnan toimintoja.

Microsoft Premier Online -tuki

Sisältyy

Sisältyy

Sisältyy

 

Ongelmanratkaisu-palvelut

Antavat henkilöstölle valmiudet toimia tehokkaasti ongelmien ilmetessä.

Ongelmanratkaisupalvelut käytettävissä ympärivuorokautisesti (kaikki tuotteet)

Kiinteä määrä *

Kiinteä määrä *

Ei rajoitettu **

Microsoftin suora tuki mahdollistaa ongelmien ratkaisemisen nopeasti

Ympärivuorokautinen kriittisten tilanteiden eskaloinnin hallinta

Sisältyy

Sisältyy

Sisältyy

Nopeat toimitiloissa tapahtuvat tukitoimet

Sisältyy

Sisältyy

Sisältyy

Nimetty tukitiimi

Ei saatavilla

Saatavilla *

Saatavilla *
Ennakoivat palvelut

Edut

Ominaisuudet

Premier Foundation

Premier Standard ja
Premier Plus

Premier Ultimate

Auttavat tunnistamaan ympäristön riskit

Toimintakunnon tarkistus ja tuettavuuden arviointi

Kolmipäiväinen riskien arviointi ja toimintakunnon tarkistus

Sisältyy

Sisältyy – mukautettu paketti

Vähentävät riskejä tekniikoita päivitettäessä

Työpajat ja WorkshopPLUS

Vain työpajat

Sisältyy – mukautettu paketti

Sisältyy – mukautettu paketti

Parantavat ympäristön joustavuutta ja mukautumiskykyä

Operational Excellence -ratkaisu

Ei saatavilla

Saatavilla *

Sisältyy – mukautettu paketti

Korjauspalvelut

Ei saatavilla

Saatavilla *

Sisältyy – mukautettu paketti

Nimetty tukiasiantuntija

Ei saatavilla

Saatavilla *

Saatavilla *

Liiketaloudellinen Microsoft Dynamics -tuki *

Saatavilla *

Saatavilla *

Saatavilla *Premier-tuki kattaa kaikki Microsoft-tuotteet ja -tekniikat mukaan lukien Microsoft Dynamicsin

* ostettavissa
** omalla kielelläsi


Riskienhallintapalvelut ja IT-toimintojen optimointipalvelut

Vähennä riskejä, toimi ennakoivasti ja tehosta yrityksesi IT-toimintoja noudattamalla parhaita käytäntöjä.

 • Desired Configuration Management for System Center Configuration Manager
  Kohdennettu kokoonpanon hallintapalvelu (Desired Configuration Management) sisältää käytännön neuvoja, jotka opastavat IT-ryhmiä käyttämään Microsoftin parhaita IT- ja ITL (IT Infrastructure Library) -käytäntöjä, -prosesseja ja -työkaluja sekä Microsoftin laajaa tietämystä pyrittäessä parantamaan palveluiden käytettävyyttä. Se auttaa IT-ryhmiä määrittämään ja ottamaan käyttöön järjestelmiensä kokoonpanostandardeja ja valvomaan sitten näiden standardien noudattamista. Desired Configuration Management for System Center Configuration Manager toimii Microsoft System Center Configuration Manager -ympäristössä, ja on tällä hetkellä saatavilla seuraaviin tekniikoihin: Microsoft Exchange Server, Windows Core Services (Active Directory), Microsoft SQL Server ja Microsoft Office SharePoint Server.
 • Desired Configuration Management -työpaja
  Perehdy käsitteisiin, jotka liittyvät monimutkaisten järjestelmien toteuttamiseen ja ylläpitoon siten, että suorituskyky säilyy optimaalisena ja käyttämättömyysaika mahdollisimman vähäisenä.
 • Operations Strategic Review for IT Services Management
  Tämä palvelu luo IT-palveluiden hallintatoimien yhdenmukaistamiseen tähtäävän yleistason suunnitelman, joka kattaa 12-18 kuukautta ja auttaa yrityksiä tehostamaan prosessejaan siten, että ne tukevat yrityksen visiota, strategiaa ja projektisuunnitelmia. Suunnitelmassa määritellään kriittisten tilanteiden edellyttämät välittömät toimet sekä laaditaan aikataulu pitkän aikavälin parannuksille. Suunnitelman periaatteena on tunnistaa toimintojen heikkoudet ja löytää soveltuvat ratkaisut, jotka vastaavat liiketoimintojen vaatimaa IT-palveluiden tasoa. Arvioinnin tulokset esitetään prosessien parannusehdotuksina.
 • Proactive Monitoring with Operations Manager
  Tapausten ja ongelmien hallintaprosessit sekä vaaditut tekniset työkalut ja raportit yhdistävä Proactive Monitoring with Operations Manager -palvelu auttaa sinua määrittämään Microsoft System Center Operations Managerin juuri oman yrityksesi tarpeisiin. Toimimalla yhteistyössä oman valvontatiimisi ja Microsoftin ratkaisutiimien kanssa voit Microsoftin Proactive Monitoring with Operations Manager -palvelun avulla luoda tapausluetteloita ja ongelmien kuvauksia sekä järkeistää teknisen henkilöstösi toimintoja.
 • Proactive Monitoring -työpaja
  Ota selvää, kuinka testatut palvelimien valvontaprosessit ja -työkalut auttavat pienentämään toimintojen kustannuksia.
 • Roles and Knowledge Management
  Tämän palvelun yksityiskohtaisen opastuksen tuella yrityksesi voi tehdä IT-toimintoihinsa kestäviä parannuksia ja säilyttää palvelutasonsa laadukkaana.
 • Service Level Management for System Center Operations Manager
  Service Level Management for System Center Operations Manager 2007 -palvelu auttaa IT-ryhmiä arvioimaan organisaationlaajuisten IT-infrastruktuuriensa käytettävyyden sekä hallitsemaan käytettävyyttä sovittujen mittareiden perusteella siten, että Microsoft-pohjaisten palvelinympäristöjen käytettävyys säilyy huipputasolla. Microsoftin Service Level Management for System Center Operations -palvelu sisältää käytännön apua, joka opastaa IT-ryhmiä käyttämään parhaita Microsoftin IT-, ITIL- ja Microsoft Operations Framework -käytäntöjä, -prosesseja, -työkaluja ja -tietoja palveluiden käytettävyyden parantamiseksi.
 • Service Level Management -työpaja
  Opi tuntemaan liiketoimintatarpeita vastaavien IT-palveluiden määrittämiseen ja niiden käytettävyyden arvioimiseen liittyvät käsitteet.
 • Service Management Assessment
  Service Management Assessment -ratkaisu on kokonaisvaltainen palvelupaketti, joka
  • auttaa yritystäsi tunnistamaan liikearvoa parantavia palveluiden parannusmahdollisuuksia
  • auttaa yritystäsi valitsemaan, hylkäämään ja asettamaan tärkeysjärjestykseen palveluiden parannusprojekteja
  • sisältää dokumentoidun toimintasuunnitelman välitavoitteineen
  • tarjoaa yrityksellesi yksityiskohtaista opastusta palveluidesi parantamiseksi.
 • IT Service Mapping
  IT Service Mapping (SMAP) -palvelu auttaa IT- ja liiketoimintayksiköitä toteuttamaan kattavat IT-palvelut kaikkiin organisaation tarpeisiin. Service Mapping -palvelun tuella asiakkaat voivat varmistaa, että kaikki toimintojen väliset riippuvuudet on huomioitu ja vastuualueet määritelty. Service Mapping auttaa
  • IT- ja liiketoimintayksiköitä luomaan ja parantamaan viestintäkäytäntöjä ja palvelusopimuksia
  • yhdenmukaistamaan toimintaa tukevia IT-palveluita
  • ottamaan huomioon toimintojen väliset riippuvuudet ja toteuttamaan optimaalisia palveluita.
 • Software Update Management
  Tämän ohjelmistopäivitysten hallintapalvelun tarkoituksena on auttaa IT-henkilöstöäsi parantamaan ohjelmistopäivitysten hallintaprosesseja yrityksessäsi Microsoftin parhaisiin käytäntöihin ja suosituksiin nojautuen. Palvelu perustuu yrityksesi ohjelmistopäivitysten hallintaprosessien yhdenmukaistamiseen, ja tavoitteena on, että IT-henkilöstösi voi päivittää yrityksesi ohjelmistot nopeasti ja tehokkaasti siten, että myös liiketoiminnot tehostuvat ja raportoidut ongelmat vähenevät.

Risk and Health Assessment -ohjelma

Microsoftin Risk and Health Assessment -ohjelma (RAP) auttaa yritystäsi arvioimaan, tunnistamaan ja korjaamaan IT-ympäristössä ilmeneviä ongelmia sekä parantamaan Microsoft-tuotteiden ja -tekniikoiden käytettävyyttä, vakautta ja suorituskykyä. Jaettuun, todellisista tilanteista saatuun tietoon perustuvat RAP-ohjelmat auttavat yritystä saamaan parhaista käytännöistä ja ennakoivista toimista mahdollisimman suuren hyödyn.

 • Active Directoryn Risk and Health Assessment -ohjelma ja Microsoft Online Services -palvelut
  Active Directorya varten tarkoitettu Microsoftin Risk and Health Assessment -ratkaisu (ADRAP) antaa täsmällistä tietoa hakemistopalvelun toimintakunnosta. Microsoftin teknikot luovat Microsoftin työkalujen avulla tilannevedoksen tuotantokäytössä olevasta Active Directory -ympäristöstäsi. Analysoimalla puuryhmän kunkin toimialueen ohjauskoneen suorituskykyä, kokoonpanoa ja tapahtumatietoja tukiteknikot voivat määritellä vaiheittaiset ohjeet, joita noudattamalla voit parantaa Active Directory -investointisi tuottoa.
 • Klusteripalvelimien Risk and Health Assessment -ohjelma
  Klusteripalvelimia varten tarkoitettu Microsoftin Risk and Health Assessment -ratkaisu (CSRAP) auttaa varmistamaan klusteripalvelimien tehokkaan käytön arvioimalla tuotantokäytössä olevien klusteripalvelimien toimintakunnon. Palvelu sisältää laajan, asiantuntijan toteuttaman arvion ympäristöstä. Lisäksi IT-henkilöstösi saa koulutusta yrityksesi toimipisteeseen saapuvalta tukiteknikolta, jotta käytännön tilanteista saatu hyödyllinen tieto siirtyy eteenpäin. Ratkaisu sisältää myös riskien arviointiin ja diagnosointiin tarkoitetun työkalun sekä raportin, joka sisältää toimintakuntotiedot, riskit, muut tärkeät löydökset ja suosituksia.
 • Microsoft Exchange Serverin Risk and Health Assessment -ohjelma
  Exchange Serveriä varten tarkoitettu Microsoftin Risk and Health Assessment -ratkaisu (ExRAP) auttaa varmistamaan Exchange-käyttöönottojen tehon arvioimalla tuotantokäytössä olevien käyttöönottojen toimintakunnon. Palvelu sisältää laajan, asiantuntijan toteuttaman arvion ympäristöstä. Lisäksi IT-henkilöstösi saa koulutusta yrityksesi toimipisteeseen saapuvalta tukiteknikolta, jotta käytännön tilanteista saatu hyödyllinen tieto siirtyy eteenpäin. Ratkaisu sisältää myös riskien arviointiin ja diagnosointiin tarkoitetun työkalun sekä raportin, joka sisältää toimintakuntotiedot, riskit, muut tärkeät löydökset ja suosituksia.
 • Microsoft Office SharePoint Serverin Risk and Health Assessment -ohjelma
  Microsoft Office SharePoint Serveriä varten tarkoitettu Microsoftin Risk and Health Assessment Program -ratkaisu (MOSSRAP) auttaa varmistamaan Microsoft Office SharePoint Server- ja Windows SharePoint Server -käyttöönottojen tehon arvioimalla tuotantokäytössä olevien käyttöönottojen toimintakunnon. Palvelu sisältää laajan, asiantuntijan toteuttaman arvion ympäristöstä. Lisäksi IT-henkilöstösi saa koulutusta yrityksesi toimipisteeseen saapuvalta tukiteknikolta, jotta käytännön tilanteista saatu hyödyllinen tieto siirtyy eteenpäin. Ratkaisu sisältää myös riskien arviointiin ja diagnosointiin tarkoitetun työkalun sekä raportin, joka sisältää toimintakuntotiedot, riskit, muut tärkeät löydökset ja suosituksia.
 • IT-toimintojen Risk and Health Assessment -ohjelma
  IT-toimintoja varten tarkoitettu Risk and Health Assessment -ratkaisu (OPSRAP) on tehokas tapa saada tärkeitä tietoja asiakkaan palveluiden hallintaprosesseista ja palveluihin liittyvistä toiminnoista. Microsoftin kokeneet konsultit keräävät tietoja asiakkaan käytännöistä. Ratkaisu perustuu parhaisiin ITIL (IT Infrastructure Library)- ja MOF (Microsoft Operations Framework) -käytäntöihin ja käsittää lisäksi kansainvälisissä IEC/ISO 20000 -standardeissa määritellyt ydinalueet. Palvelujakson aikana asiakkaat saavat kokemusta parhaiden käytäntöjen ja standardien käytöstä toimimalla yhteistyössä konsultin kanssa.
 • Microsoft SQL Serverin Risk and Health Assessment -ohjelma
  Microsoft SQL Serveriä varten tarkoitettu Microsoftin Risk and Health Assessment -ratkaisu (SQLRAP) auttaa varmistamaan SQL Server -käyttöönottojen tehon arvioimalla tuotantokäytössä olevien SQL Server -käyttöönottojen toimintakunnon. Palvelu sisältää laajan, asiantuntijan toteuttaman arvion ympäristöstä. Lisäksi IT-henkilöstösi saa koulutusta yrityksesi toimipisteeseen saapuvalta tukiteknikolta, jotta käytännön tilanteista saatu hyödyllinen tieto siirtyy eteenpäin. Ratkaisu sisältää myös riskien arviointiin ja diagnosointiin tarkoitetun työkalun sekä raportin, joka sisältää toimintakuntotiedot, riskit, muut tärkeät löydökset ja suosituksia.
 • Windows-työpöydän Risk and Health Assessment -ohjelma
  Windows-työpöydän Risk and Health Assessment -ohjelma auttaa arvioimaan ja korjaamaan tietokoneissa ilmeneviä ongelmia. Tämä palvelu sisältää arvioinnin, koulutusta sekä raportin, joka sisältää toimintakuntotiedot, muut löydökset ja suosituksia.

Ennakoiva koulutus

Perinteisiä työpajoja monipuolisempi ennakoiva koulutus kehittää IT-henkilöstösi ammatillisia valmiuksia.

WorkshopPlus

Nämä vain Premier-asiakkaille tarkoitetut edistykselliset WorkshopPlus-kurssit opettavat ongelmien ennaltaehkäisyä sekä tehokkaita toimintatapoja tilanteissa, joissa ongelmia ilmenee. Perinteisiin työpajoihin verrattuna näiden kurssien etuja ovat esimerkiksi seuraavat:

 • kouluttajina tekniikoihin erikoistuneita Microsoftin asiantuntijoita
 • arvioinnit kurssin alussa ja lopussa, jotta saadaan selville opitun määrä
 • toimintojen suunnitteluharjoituksia, joissa opittuja taitoja sovelletaan oman yrityksen tilanteeseen
 • verkko-opetuksena järjestettäviä käytännön harjoituksia, jotka perustuvat todellisiin tilanteisiin.

Seuraava luettelo sisältää kaikki tämänhetkiset WorkshopPLUS-kurssit. Tarkista omalta Technical Account Manageriltasi, onko kurssille osallistuminen mahdollista omalla alueellasi. Napsauttamalla otsikkoa voit lukea yksityiskohtaisia tietoja kurssista.

Lisätietoja saat omalta Microsoft Technical Account Manageriltasi tai Microsoft Services -palveluiden myyntipisteestä


Microsoft Services Premier -tuki

Ennakoivat palvelut

Kun valitset Microsoft Services -palvelut, voit luottaa siihen, että apunasi ovat alan pätevimmät ammattilaiset.

Tarvitsetko vieläkin laajempaa Premier-tukea? Microsoft Services tarjoaa joukon Premier-tukea täydentäviä lisäpalveluita. Voit valita omien ERP- ja CRM-ohjelmistojesi tarpeisiin mukautetun tuen tai jopa tuen, joka kattaa yrityksesi kriittisimmätkin ympäristöt.

* Lisäpalveluita ei voi valita Premier Foundation -ohjelmaan.


Premier-lisäpalvelut

 • Premier Global -tuki

Yksi lasku, yksi raportti ja yksi Premier Global -tukisopimuksen uusimisprosessi. Yksinkertaista maailmanlaajuisen tuen hallintaa yrityksessäsi tekemällä yksi Premier Global -sopimus.

 • Microsoft Dynamicsin Premier-tuki

Valitsemalla Microsoft Dynamicsin Premier-tuen voit hyödyntää tehokkaiksi todistettuja ennakoivia palveluita myös toimialakohtaisissa järjestelmissäsi.

 • Mukautettu tuki

Valitsemalla mukautetun tuen saat tuen haluamiesi tuotteiden aiemmille versioille ja sellaisille Service Packeille, joita ei enää tueta.

 • Laajennettu hotfix-päivitystuki

Kun valitset laajennetun hotfix-päivitystuen, voit asentaa hotfix-päivitystiedostoja (ei tietoturvapäivityksiä) Microsoftin elinkaarituen Extended-tukijakson aikana.

 • Ratkaisujen tuki

Valitsemalla ratkaisujen tukipalvelut saat Microsoft-tekniikoihin perustuvien ratkaisujesi käyttöön tukea suoraan Microsoftilta.

 • Nimetty tukiasiantuntija (Dedicated Support Engineering)

Valitsemalla tämän tukivaihtoehdon saat tuotekohtaista tukea suoraan Microsoftilta.

 • Kriittisten järjestelmien Premier-tuki

Tämä laaja Premier-tukivaihtoehto suunnitellaan juuri oman yrityksesi kriittisiä järjestelmiä varten.

 • Premier Third Tier -tuki

Tämä tuotekohtainen ongelmanratkaisutuki on tarkoitettu ei-kriittisten ympäristöjen tukivaihtoehdoksi.

Lisätietoja saat omalta Microsoft Technical Account Manageriltasi tai ottamalla yhteyttä Microsoft Services -palveluihin.

Takaisin

-
-