Pidä itsesi ajan tasalla - tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Sähköiset uutiskirjeemme


 

Tilaa TechNet-uutiskirje

Suomenkielinen, kerran kuussa ilmestyvä IT-asiantuntijoille suunnattu uutiskirje. Tietoa ja hyödyllisiä linkkejä muun muassa teknologiaan liittyvistä asioista, IT-trendeistä, tuotelanseerauksista ja ammattilaistapahtumista

Katso esimerkki Technet-uutiskirjeestä »

Tilaa Technet-uutiskirje »

 

 

Tilaa MSDN-uutiskirje

MSDN on kerran kuussa ilmestyvä uutiskirje kehittäjille. MSDN Flash käsittelee ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia suomalaisille kehittäjille.

Katso esimerkki MSDN-uutiskirjeestä »

Tilaa MSDN-uutiskirje »

 

 

Tilaa Sovellusalustan optimointi -uutiskirje

Uutiskirje kertoo Microsoft-sovellusalustan liittyvää hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa. Aihealueita ovat mm. tietokannat, integraatioratkaisut, tietovarastointi ja raportointi. Tuote- ja ratkaisu-uutiset käsittelevät pääasiallisesti SQL Server ja BizTalk Server -tuotealueita.

Katso esimerkki Sovellusalustan optimointi -uutiskirjeestä »

Tilaa Sovellusalustan optimointi -uutiskirje »

 

 

Tilaa Xbox-uutiskirje

Xbox-uutiskirje suomalaisille konsolipelaajille. Hauskanpito ei ole koskaan yhtä helppoa, kun olet ajatasalla kuumimmista pelialan uutuuksista. Aiheita mm. Xbox 360 -konsoli, Kinect-ohjain, Xbox Live -verkkopelaaminen ja Xboxin laaja pelivalikoima.

Tilaa Xbox-uutiskirje »

 

 

Uutiskirjeen tilaaminen

Voit tilata sekä lopettaa tilauksen Microsoftin Profiilikeskuksessa. Tarvitset Microsoftin uutiskirjeiden tilaamiseen Windows Live ID -tunnuksen, joka on täysin ilmainen.

Profiilikeskus - tilaaminen sekä tilauksen lopettaminen ja muuttaminen »

Lue lisää Windows Live ID -tunnuksesta »

 

 

Microsoftin tulevia tapahtumia

Haluatko Microsoftilta tietoja tulevista tapahtumista? Luo profiili ja ilmoittaudu mukaan, jotta sinulta ei jää väliin kiinnostavia tapahtumia.

Tapahtumat »