Jos et näe viestiä, klikkaa tästä | Lähetä viesti eteenpäin

Marraskuu 2011

TechNet tapahtuma avaa ovensa 15.11 klo 8. Paikalle on tulossa ennätysmäärä väkeä.

Microsoftin syksyn suurtapahtuma Hello Helsinki! valloittaa koko kaupungin. Tule mukaan!

GeeksOnWheels kiertue tuo puhelinkehityksen tuulia 12:lle paikkakunnalle marraskuussa.TechNet tapahtumaan vyöryy väkeä

Uudistunut Finlandia-talo avaa ovensa 15.11 klo 8. Luvassa 40h syväteknistä asiaa. Kumppanien expot, kontaktoitumista, kaikille giveaway- lahjat ja illaksi Hello Helsinki! -tapahtumaan.

Hello Helsinki! valloittaa koko kaupungin

Uusi digitaalisen elämäntyylin tapahtuma Hello Helsinki! avautuu Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla 14.-17.11. Yleisölle tilaisuus on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä, kokeilla ja ottaa käyttöön uuden teknologian mahdollisuuksia. Vanhalta löytyy joka päivä digitaalinen olohuone, yllätysohjelmaa, Windows Phone -mobiilibaari ja Nokia Lounge sekä suuri joukko asiantuntijoita kertomassa digitaalisuuden viimeisimmistä vinkeistä kuten esimerkiksi ohjaimettomasta pelaamisesta ja ensi-iltapeleistä.
Koko perheelle tarkoitettu ilmaistapahtuma on avoinna yleisölle päivittäin klo 12-21 (huom. tiistaina 15.11. klo 17-21).
Tutustu lisää »

AppDay hackathon-tapahtuma 12.11.2011

AppDay on TechClub Tampereen ja Windows Phone Aalto Communityn järjestämä hackathon-tapahtuma yhtä aikaa Tampereella ja Espoossa 12.11.2011. Tapahtuman idea on yksinkertainen: pääset kehittämään Windows Phone -sovellusideasi toimivaksi prototyypiksi yhdessä päivässä, hyvän yhteisön voimin. Voit rekisteröidä Tampere AppDay -tapahtumaan osoitteessa http://tampereappday.eventbrite.com ja Aalto AppDay -tapahtumaan osoitteessa http://aaltoappday.eventbrite.com.

Download & watch

 • Azure BlobShare -esimerkkisovellus tiedostojakopalvelusta

 • Tuore luentosarja Windows Phone 7.5 kehittämisestä esimerkein
Hello Helsinki

Kinect to Kill: A Channel 9 Halloween Special

Kinect to Kill:
A Channel 9 Halloween Special »Nokia Lumia 800

Nokia on julkistanut Nokia Lumia 800 -puhelimen, joka on ensimmäinen Windows Phone -käyttöjärjestelmään perustuva Nokia älypuhelin. Upeassa uudessa laitteessa yhdistyvät markkinoiden parhaat ominaisuudet ja sulavan virtaviivainen yksiosainen kotelo. Nokia Lumia 800 tarjoaa ennennäkemättömän upean Windows Phone -kokemuksen yhdessä Nokian laiteosaamisen ja ohjelmistovahvuuksien kanssa.

http://aani.nokia.fi/2011/10/26/nokia-lumia-800-valon-tanssi/
http://windowsteamblog.com/windows_phone/b/windowsphone/
http://mrwpf.wordpress.com/

Nokia Lumia 800


GeeksOnWheels Windows Phone kiertue
by Nokia ja Microsoft

"Puhelinnörtit matkalla" starttaa 21.11 Lappeenrannasta ja kiertää Suomen Kajaanin kautta päätyäkseen 13.12 Helsinkiin. Kohtaamme kaupunkien yliopistoilla tai AMK tiloissa ja annamme kaikille tiukan koko päivän shown Nokian uuden puhelinalustan kehityksestä. Miten saan maksutta kehitysvälineet, koulutusta tai jopa kehityslaitteita? Entä miksi puhelinkehittäminen on jopa 10 kertaa tehokkaampaa kuin ennen? Ilmoittaudu pikaisesti, koska aluekohtaisia paikkoja on rajoitetusti
www.microsoft.fi/geeksonwheels


GeeksOnWheels
Juhani Vuorio

Mereta Laukkanen
itprofi@microsoft.com
Osoitelähde: Microsoft Oy:n asiakasrekisteri, Keilaranta 7, 02150 Espoo
Rekisterinpitäjä: Microsoft Oy, PL 1, 02151 Espoo, puh 09-8171 0400