Avaa selaimessa  |  Lähetä kollegalle  |  Tilaa uutiskirje
Microsoft Yrityksille
Etusivu  |  Menestystarinat  |  Ratkaisut
Numero 1
 

Uusia näkökulmia tulevaisuuden työstä

Microsoft Yrityksille -uutiskirje tarjoaa kerran kuussa runsaasti tietoa ja taustoitusta tieto- ja viestintäteknologian ilmiöistä yritysmaailmassa. Ajankohtaisten ja kiinnostavien juttujen lisäksi tarjoamme hyödyllisiä vinkkejä työn tuottavuuden kasvattamiseen sekä houkuttelevia tarjouksia. Uutiskirjeessä esittelemme myös säännöllisesti suomalaisia menestyjiä, jotka tekevät töitä menestyksekkäästi ja tehokkaasti, uusia ratkaisuja käyttäen. Yrityksen IT:n tulee tukea liiketoiminnan tekemistä ja yhtä lailla suurilla kuin pienilläkin yrityksillä on nykyään mahdollisuus nauttia tehokkaista ja toimivista työkaluista.

Jarkko Lainio Tervetuloa yhteiselle matkallemme työnteon tulevaisuuteen!

Jarkko Lainio, Microsoft Oy
jarkko.lainio@microsoft.com

 
Mitä uusi työ vaatii johtajalta?
 
Työtä meren rannalla

"Fyysisestä sijainnista on tullut nykyään yhtä lailla heikko selitys kuin oikeutuskin. Poissaolo toimistolta ei todellisuudessa estä työntekoa, ja kokoukseen voi halutessaan osallistua myös virtuaalisesti aamuruuhkasta riippumatta. Tekosyyt käyvät vähiin, jolloin jäljelle jäävät oikeat syyt: sisällön ja seuran innostavuus."

Hikoiletko vieläkin toimistolla työtuolin ja työpöydän välissä? Aalto University Executive Education Oy:n toimitusjohtaja Pekka Mattila peräänkuuluttaa kirjoituksessaan mahdollisuuksia vapaampaan työskentelyyn.

Lue koko artikkeli Tietoviikosta »
 
Tyyliä työskentelyyn uudella läppärillä
 
Olisiko jo aika tarjota yrityksellesi tyyliä ja suorituskykyä, jotka takaavat erinomaiset tulokset? Microsoft Yrityksille -sivustolta löydät säännöllisesti päivittyviä tarjouksia yrityskäyttöön sopivista työkaluista. Tutustu uusiin, tehokkaisiin ja edistyneisiin Windows 7 -läppäreihin, jotka on suunniteltu liikkuvaan käyttöön.
 
Katso kaikki tarjoukset
Top 3
  Windows 7:n
tuottavuusvinkit


1 Monipuolinen tehtäväpalkki
2 Uudistunut haku
3 Edistynyt usean näytön tuki
 
Q & A
  Käytössäni on Office 365. Mitä teen kun verkkoyhteyttä ei ole saatavilla, esimerkiksi lentokoneessa tai ulkomailla?

Yleinen harhaluulo Office 365:stä on, että pilvipalveluna se ei toimi kun verkkoyhteyttä ei ole saatavilla. Verkkoyhteyden puute ei kuitenkaan täysin rajoita työskentelyä. Perinteisten Office-ohjelmien lisäksi Outlook-sovellus toimii myös silloin kun verkkoyhteyksiä ei ole, joten voit hyvin lukea aiemmin saapuneita sähköposteja ja tarkastella kalenteria. Niinpä lentokoneessa voi hyvin varautua seuraavien päivien menoihin ja valmistella dokumentit hyvissä ajoin.
 
Tutut työkalut edullisena pilvipalveluna

Minnan myyntivetoisessa yrityksessä henkilökunta on jatkuvasti tien päällä. Niinpä yritykseen valittiin ratkaisu, joka mahdollistaa mahdollisimman monipuolisen sähköpostin ja asiakirjojen käytön myös toimiston ulkopuolella: Microsoft Office 365.

Lue koko tarina »
Modernisoi tietojärjestelmät kattavalla palvelinratkaisulla

Palvelinratkaisu voi olla kätevä pienellekin yritykselle. Kaarinan yrityksessä kaivattiin nykyaikaisempaa IT-ratkaisua, jonka avulla eri toimipisteet voisivat helposti jakaa samat tiedot. Ratkaisuksi valittiin Windows Small Business Server.

Lue koko tarina »
TechDays 2012 - Ilmoittaudu nyt
Osoitelähde: Microsoft Oy:n asiakasrekisteri, Keilaranta 7, 02150 Espoo
Rekisterinpitäjä: Microsoft Oy, PL 1, 02151 Espoo, puh 09-8171 0400
Microsoft