Avaa kirje selaimessa | Kerro kollegalle  
Microsoft MSDN    
 
Paikoillanne. Valmiit. Hep. Valmis!

Windows Phone App Studio on uusi webtyökalu, josta löytyy valmiit mallipohjat sen ensimmäisen oman Windows Phone -sovelluksen tekemiseen. Avaa kehittäjätilisi ja napsuttele ilman koodausta oman appsisi hetkessä. Voit esikatsella tietokoneelta miltä sovellus näyttäisi puhelimella, joten tämän helpompaa se ei voi olla. Hetken se kestää ja 10 minuutissa saa jo paljon tehtyä. Tunnin kun varaat niin varmasti riittää. Kun sovellus on lähtenyt Windows Kaupan sertifiointiin, niin parin päivän päästä se on ladattavissa ympäri maailman. Katso parhaita sovelluksia täältä.

Aloita sovellusretki

1. Avaa kehittäjätilisi ja ole heti astetta ammattimaisempi koodari.
Windows Kauppaan sovellusten julkaiseminen tehdään luotettavasti henkilön tai yrityksen nimissä. Yksityisille kehittäjätilin luominen maksaa 14€ ja opiskelijoille se on DreamSpark ohjelman kautta ilmaista.

2. Siirry Windows Phone App Studio -sivulle.
Kirjaudu Microsoft LiveID tunnuksellasi jolla avasit kehittäjätilisi ja napsauta "Start building". Voit valita valmiista mallipohjista sopivan tai aloittaa ihan puhtaalta työpöydältä. Käytä omia kuvia ja tekstejä tai ota valmiita malleja. Lisää kaikkiin pakollisiin kohtiin tiedot ja lopuksi paina "Generate app". Ohjelma tallentaa sovelluksesi AppStudio.xap -tiedostona.

3. Julkista sovelluksesi Windows Kauppaan.
Siirry Dashboard näkymään, jolla hallinnoit jatkossa kaikkia sovelluksiasi. Valitse luomasi sovellus ja täytä kohdat 1-2 lisäämällä tietokoneeltasi se tekemäsi AppStudio.xap -tiedosto pyydettyyn kohtaan. Täytä promokuvat oikeassa pikselikoossa ja lähetä sovellus sertifioitavaksi. Saat parissa päivässä ilmoituksen kun appsi on ladattavissa Windows Phone Kaupasta. Voit päivittää sovellustasi milloin vain tämän App Studio ohjelman avulla ja seurata paljonko sovellustasi on ladattu. Mukavia sovellusretkiä!
   
 
msdnfi@microsoft.com Microsoft