Techdays 2009

Kuvia vuoden 2009 tapahtumasta löydät kuvagalleriasta.

Palaute 2009

Yleisarvosana tapahtumasta 4.0 (asteikolla 1 –5) Kaikkien puheenvuorojen keskiarvo 3.8 (asteikolla 1-5)

”Osallistujat olivat oikeata kohderyhmää näytteilleasettajalle. Väkeä oli todella kivasti paikalla ja järjestelyt sujuivat todella hienosti. Erityiskiitos koko ajan tarjolla olevasta kahvista ja suklaasta.”

”Hieno tapahtuma ja hyödyllistä informaatiota oli paljon saatavilla.””hyvä tapahtumana päästä tutustumaan tuleviin asioihin sekä keskustelemaan muiden asiantuntijoiden kanssa”

”Hyvä tapahtumana päästä tutustumaan tuleviin asioihin sekä keskustelemaan muiden asiantuntijoiden kanssa”

”Hyvin järjestetty tilaisuus ja aiheet sopivasti valittuja. Samoin esiintyjien valinnat olivat osuneet kohdalleen. Saadun tiedon perusteella on helppo rakentaa infran strategiaa 2-3v eteen päin.”

”Oikein hyvä ja asiapitoinen tapahtuma. Tarjonta oli monipuolista, tyylillä kaikille jotain ja ennen kaikkea loistavat puhujat, hienoa!”

”Tietoanniltaan päivät olivat loistavia. Niin paljon olisi ollut kuunneltavaa, että oli jo valinnan vaikeus mille sessiolle menisi. Pitäkää näissä sama taso päällä ens ivuosinakin, niin tullaan käymään jatkossakin.”

”Mielenkiintoinen tapahtuma, hankin oman Windows Mobile -puhelimen seuraavana päivänä. ”

”Tämä, niinkuin edellisetkin (TechNet) Microsoftin tapahtumat ovat aivan loistava tapa tavata kolleegoita ja samalla kuulla uusista Microsoftin palveluista ja tulossa olevista tuotteista. Toivottavasti tahti jatkuu vähintäänkin yhtä hyvänä. Jopa tälläinen pieni kustannuskin lipun hinnassa oli ymmärrettävää. Eihän tuollainen järjestely mitään ilmaista ole. Kiitokset järjestäjille ja Microsoftille.”

Sivun alkuun

 
  Microsoft
© 2010 Microsoft Corporation. All rights reserved.
Tekijänoikeuksia koskeva tiedonanto | Tavaramerkit | Tietosuojalausunto