Microsoft Genuine Advantage – spletno mesto za diagnosticiranje

Ne uporabljate brskalnika Internet Explorer ali Mozilla Firefox ali Netscape

Te strani za diagnosticiranje so namenjene samo brskalnikom Internet Explorer (različica 6.0 in novejša), Mozilla Firefox (različica 1.0.5 in novejša), in Netscape (različica 8.0 in novejša). Prosimo, uporabite enega od teh brskalnikov, če želite uporabljati te strani.

Kaj je namen te strani?

Strani za diagnosticiranje vam pomagajo zagotoviti, da so nastavitve brskalnika Mozilla Firefox Web (1.0.5 ali novejša) ustrezno konfigurirane za gledanje slik in izvajanje skriptov. Prav tako zagotavljajo namestitev ustreznih aplikacij pomoči, na primer vtičnika Genuine Advantage za brskalnik Firefox.

Skozi celoten postopek odpravljanja težav ste vodeni korak za korakom. Če konfiguracijske nastavitve niso pravilne, so vam na voljo predlogi za odpravo težav. Če težave ne morete odpraviti, so vam na voljo informacije o tem, kje lahko poiščete dodatno pomoč.

Opomba: Zagon postopka diagnosticiranja Microsoft Genuine Advantage ne izvede samodejnega ponovnega zagona preverjanja veljavnosti. Pomaga vam samo pri konfiguraciji računalnika, kakršna je potrebna za izvajanje preverjanja veljavnosti.

Kaj bo preverjeno?

  • Če je vklopljeno izvajanje skriptov
  • Če je prikaz slik pravilen
  • Če sta sistemski datum in čas sorazmerno pravilna
  • Če so piškotki onemogočeni
  • Če se vtičniki Microsoft Genuine Advantage naložijo pravilno
  • Če lahko vtičniki Microsoft Genuine Advantage uspešno vzpostavljajo povezavo s strežniki za preverjanje veljavnosti