Fremgangsmåde: Hovedtelefoner

Hvordan tilpasser jeg indstillingerne for hovedtelefonen og mikrofonen?

Brug Windows Live Messenger Tuning Wizard til at tilpasse indstillingerne for hovedtelefon og mikrofon til brug med Windows Live Messenger. Se Hjælp til Windows Live Messenger for at få flere oplysninger.
Hvis du bruger hovedtelefonen til andre programmer end Windows Live Messenger, kan du tilpasse lyden og mikrofonindstillinger i Windows Kontrolpanel. Se Windows-dokumentationen for at få flere oplysninger om, hvordan man gør det.