Hvordan gentildeler jeg genvejstaster til mit tastatur?

Du kan gentildele nogle taster for at kunne bruge forskellige kommandoer, genveje eller IntelliType Pro-funktioener, så det passer til dine behov.

Bemærk!

De indstillinger, der er angivet i denne guide, afhænger af det valgte tastatur. Det betyder f.eks., at siden du ikke kan gentildele Windows-tasten, har du kun mulighed for at deaktivere den.

Sådan gentildeles en tast

1. Brug det tastatur, der skal konfigureres, til at starte IntelliPoint Pro.
    (Klik på Start, peg på All Programs (Alle programmer), klik på Microsoft Keyboard (Microsoft-tastatur), og klik derefter på Microsoft Keyboard (Microsoft-tastatur)).
  2. På fanen Tasteindstillinger (Key Settings) skal du kontrollere, at det rigtige navn på Microsoft-tastaturmodellen vises. (Tilgængelige tilpasningstaster afhænger af det anvendte tastatur).
  3. Hvis du vil vælge et andet tastatur, skal du vælge Change (Skift) for at vælge det korrekte tastatur og derefter klikke på OK.
  4. Dobbeltklik på den tast, der skal gentildeles, på den viste liste over tastnavne.
  5. Vælg en ny funktion for tasten i dialogboksen Reassign a Key (Gentildeling af tast), og klik derefter på OK.