Hvordan bruger jeg Sidewinder X6 Keyboard?

gm_swx6_ci

SideWinder X6 Keyboard er et virtuelt kommandocenter, der giver dig effektiv programmering og alsidighed, der forbedrer dit arbejde eller dine spil. Det har følgende funktioner:

• Et aftageligt numerisk tastatur, som du kan sætte på begge sider af tastaturet. Du kan enten bruge det som et almindeligt numerisk tastatur (røde taster) eller som programmerbare makroknapper til spil (orange taster).
  • En Cruise Control-tast, som du kan bruge sammen med en anden tast til at fortsætte en handling uden at skulle holde den nede.
  • En tast til indspilning af makroer, som du kan bruge til at starte/stoppe optagelse af en makro.
  • En Bank Switch-tast, som du kan bruge til at skifte mellem tre programmerbare tastaturkonfigurationer (banker).
  • Der er to sæt makrotastknapper på tastaturets venstre side. Disse taster kan tildeles op til 12 makroer.
    Brug tasten til skift mellem makroer nedenfor til at skifte mellem de to sæt.
  • Et belysningsdrejehjul, som du kan bruge til at tilpasse tastaturets baggrundsbelysning.
  • Et lydstyrkedrejehjul, som du kan bruge til at tilpasse lydniveauet i højttalere eller høretelefoner.

Sådan laves makroer

Du kan skifte mellem tre ud af seks programmerbare makroknapper for at tildele op til 18 makroer pr. profil. Du kan optage en sekvens af tasteanslag – selv standardchatmeddelelser og indstille dine makroer til gentagelse. Makroer gemmes på din harddisk og kan let deles med andre.

Hvis du vil have flere oplysninger om makroer, skal du se Hvordan opretter jeg makroer?