Hvordan bruger jeg Wedge Mobile Keyboard?

mk_wmk_blk_large2

Wedge Mobile Keyboard er designet til Windows 7- og Windows 8-tabletbrugere, der konstant er på farten. Dets tynde, lette design gør det nemt at transportere, samtidig med at Soft Touch-tastaturet i fuld størrelse giver en komfortabel, effektiv skriveoplevelse, der gør det til en leg at skrive lange e-mails og dokumenter.
Det indeholder nogle af de mest nyttige almindeligt brugte funktioner, f.eks. Windows 8-genvejstaster, for at give dig en hurtig og praktisk måde at søge på og skifte mellem vinduer, og det har også indbyggede medietaster, som du kan bruge til at styre musik og videoer.
Wedge Mobile Keyboard leveres med et holdbart tastaturdæksel, der ikke kun beskytter enheden mod skrammer, men som også fungerer som tabletstativ. Når du er klar til at tage afsted, kan du bare klappe dækslet tilbage på tastaturet for at slukke for det og putte det i din taske eller rygsæk. Wedge Mobile Keyboard opretter forbindelse med din tablet eller bærbare computer vha. Bluetooth®-teknologi, så du kan bruge den overalt uden at bruge en USB-port og uden at skulle bøvle med kabler, ledninger og transceivere.

Slut Wedge Mobile Keyboard til computeren

1. Under dit Wedge Mobile Keyboard skal du trykke på knappen på batteridækslet på venstre side, indsætte to alkaline AA-batterier og lukke dækslet.
  2. Tryk på Fn+ i 1 sekund for at tænde enheden.
    For at slukke enheden skal du udskifte dækslet eller trykke på Fn+ og holde den nede i 3 til 4 sekunder.
  3. Tryk på knappen Connect (Tilslut) på undersiden af enheden, og hold den nede i 3 til 5 sekunder.
    Et lille lys på forsiden af enheden blinker skiftevis rødt og grønt for at vise, at enheden synlig for andre Bluetooth-enheder i 6 minutter.
  4. Hvis du vil slutte enheden til computeren, skal du vælge Control Panel (Kontrolpanel) startmenuen og lokalisere Hardware and Sound (Hardware og lyd) i Kategorivisning og derefter vælge Add a device (Tilføj en enhed).
  5. Når enheden er angivet, skal du markere den og følge vejledningen for at tilslutte den.

Brug af tastaturdæksel

• Brug tastaturdækslet til at beskytte dig tastatur, når du ikke bruger det.
    For at dække tastaturet skal du hægte den ene side af dækslet fast til den yderste side af tastaturet og så let klikke den anden side fast til den modsatte side. Dækslet sidder tæt og dækker hele tastaturet.
  • Når du fjerner dækslet, tændes tastaturet automatisk. Udskiftning af dækslet tænder tastaturet.
    Opbevar ikke dækslet i nærheden af eller under tastaturet, når du ikke bruger det. Dette kan gøre, at tastaturet automatisk slukkes
  • Brug tastaturdækslet som tabletstativ.
    Placer stativet på et bord eller en anden flad overflade for at undgå at beskadige tabletten. Undgå at overbelaste, støde eller gøre andre ting, der kan få stativet til at falde sammen eller vælte.