Hvordan bruger jeg Arc Touch Mouse?

use-arc-touch-mouse

Arc Touch Mouse er en pålidelig trådløs mus med Microsoft Touch Technology og BlueTrack Technology®. Den kan stort set bruges over alt, selv på ujævnt træ eller et tæppe, op til 8 meter væk fra din computer.
Dens innovative design gør den nem at bruge og gemme. Bøj den for at komme i gang, og lad derefter din finger glide op eller ned ad berøringsstrimlen for at bruge den. Ret den ud, når du vil slukke den.
Touch-strimmelen på musen reagerer præcist på fingerens hastighed med haptisk feedback (let vibration, der angiver rullehastigheden) for at bevæge dig gennem dokumenter eller websider lige så hurtigt, som du har behov for, udelukkende ved hjælp af berøringsfølsomheden.

Se og hør mere om Touch

Se en demonstration af, hvordan Touch Mouse fungerer, på klik her for at få en demonstration.
Gå på opdagelse i selvstudiet, der findes online, for at opleve alle Arc Touch Mouses funktioner..

Sådan tændes/slukkes Arc Touch Mouse

Bøj Arc Touch Mouse for at tænde den, og ret den ud for at slukke den.

Brug Touch

• Lad fingeren glide op og ned af berøringsstrimlen for at rulle.
  • Svip fingeren op eller ned for at rulle hurtigt.
  • Klik øverst eller nederst for rulle en side op eller ned.
  • Tryk midt på for at midterklikke. (I Windows Internet Explorer skal du midterklikke på et link for at åbne det i en ny fane.)
  • Dobbeltklik og hold nede svarer til midtertræk. (I Microsoft Word og Excel midtertrækker du for at rulle automatisk).

Gentildel museknapper

IntelliPoint-software indeholder standardkommandoer til alle museknapper. Du kan gentildele dem til andre kommandoer eller tastaturgenveje, så det passer dig bedst. Du kan også deaktivere knapper, du kan komme til at aktivere ved et uheld, f.eks. hjulknappen. Du kan finde flere oplysninger under Hvordan vælger jeg nye funktioner til museknapperne?

Opbevaring af transceiver

Når du slukker for musen, kan du enten lade transceiveren sidde i computerens USB-port, eller du kan opbevare den i opbevaringsrummet på musens underside.