Hvordan bruger jeg Sidewinder X5 Mouse?

gm_swmx5_ci

SideWinder X5 Mouse har vigtigere spillefunktioner, bl.a. knapper til tilpasning af følsomhed (dpi) og Hurtig drejning.

Indstillinger for musefølsomhed (dpi)

Sidewinder X5 Mouse har tre DPI On-the-fly-knapper. Disse knapper kan bruges til straks at ændre dpi for at tilpasse markørhastighed til præcisionsopgaver, f.eks. i spil og ved billedredigering. Med højere indstillinger flyttes markøren hurtigere, med lavere indstillinger flyttes markøren langsommere. Den bedste samlede museydeevne fås ved at indstille en høj dpi og derefter sænke markørhastigheden.

Sådan ændres dpi i et spil eller program:

• Tryk på en af DPI On-the-fly-knapperne.
    Den nye dpi-indstilling vises kortvarigt på LCD-skærmen. Højere dpi-indstillinger flytter markøren hurtigere; lavere indstillinger flytter markøren langsommere.

Bemærk!
DPI On-the-fly-knapperne kan ikke bruges til andre funktioner.

Oprette en makro

Brug knappen Indspil makro i et spil til at udføre en række handlinger med et tryk på knappen. For eksempel kan du indspille en makro, der lader alle dine våben, og derefter tildele den en museknap. Der vises klarmeldinger på musens LCD-skærm, som hjælper dig med at indspille makroer.

Hvis du vil have flere oplysninger om makroer, skal du se Hvordan opretter jeg makroer?

Brug Hurtig drejning

Med Hurtig drejning kan du spille som en professionel. I actionspil kan du bruge Hurtig drejning til at dreje din figur, så den kan skyde eller gå i den modsatte retning.

Hvis du vil have flere oplysninger om kalibrering af Hurtig drejning, og hvordan du tildeler den en museknap, skal du se Hvordan kalibrerer jeg Hurtig drejning med en spillemus?

Gentildel museknapper

IntelliPoint-software indeholder standardkommandoer til alle museknapper. Du kan gentildele dem til andre kommandoer eller tastaturgenveje, så det passer dig bedst. Du kan også deaktivere knapper, du kan komme til at aktivere ved et uheld, f.eks. hjulknappen. Du kan finde flere oplysninger under Hvordan vælger jeg nye funktioner til museknapperne?