Fremgangsmåde: Webkameraer

Hvordan opretter jeg video- og lydindhold?

Du kan bruge dit LifeCam til at optage digitale video- og lydoptagelser og digitale billeder.

Sådan oprettes digitale optagelser og billeder

1. Klik på Start, peg på Alle Programmer, klik på Microsoft LifeCam, og klik derefter på Microsoft LifeCam.
  2. Klik på knappen Start video capture (Start videooptagelse) for at optage en video.
    Klik på knappen Start audio capture (Start lydoptagelse) for at optage lyd.
    Klik på knappen Capture a photo (Tag billede) for at tage et billede.
  3. Hvis du vil stoppe en optagelse, skal du klikke på knappen Stop.

Bemærk!

Hvis videoen er langsom eller skiftende, skal du stoppe videooptagelsen, ændre LifeCam-opløsning til en lavere videoopløsning og derefter genstarte videooptagelsen. (Hvis du vil nulstille opløsningen i LifeCam-softwaren, skal du under fanen Indstillinger vælge en lavere opløsning).

• Vælg en lavere opløsning, hvis knapperne Start video capture (Start videooptagelse), Start audio capture (Start lydoptagelse) eller Capture a photo (Tag billede) ikke er tilgængelige.
  • Alle billed-, video- og lydoptagelser, du har optaget i løbet af en LifeCam-session, vises som miniaturer i klipbakken nederst i LifeCam-vinduet. Du kan klikke på en miniature for at få vist den i standardfremviseren.
  • Gem det indhold, du har optaget, og som du gerne vil beholde. Når du lukker din webkamerasession, gemmes eller opbevares indhold, der ikke er gemt, ikke automatisk i klipbakken.
  • Billed-, video- og lydoptagelser, du optager med et LifeCam-webkamera, gemmes i mappen Brugere/<brugernavn>/Billeder/LifeCam-filer, hvor <brugernavnet> er det navn, du bruger til at logge på din computer. (Hvis du vil åbne denne mappe fra LifeCam-softwaren, skal du klikke på knappen Åbn LifeCam-filer).

E-maile digitale optagelser og billeder

Du kan sende optaget indhold som vedhæftede filer i en e-mail-meddelelse.

Sådan e-mailes den nyeste optagelse eller det nyeste billede

1. Peg på miniaturen i klipbakken, og klik derefter på knappen Send in e-mail (Send i e-mail).

Dit standard-e-mail-program åbner en e-mail med de senest optagne klip eller billede som en vedhæftet fil.

2. Indtast e-mail-adressen, og send meddelelsen.

Sådan e-mailes tidligere optaget og gemt optagelse eller billede

1. Klik på knappen Åbn LifeCam-filer.
  2. Gennemse listen over optagne klip og billeder. Vælg de elementer, der skal sendes i e-mailen.
  3. Højreklik på det valgte elementer, peg på Send to (Send til) , og klik derefter på Mail Recipient (E-mail-modtager).

Dit standard-e-mail-program åbner en e-mail med de valgte elementer som en vedhæftet fil.

4. Indtast e-mail-adressen, og send meddelelsen.