Fremgangsmåde: Webkameraer

Hvordan bruger jeg LifeCam Dashboard?

Du kan bruge Microsoft LifeCam Dashboard til at styre visningen af et videobillede .

LifeCam Dashboard indeholder tre områder:

• Fanen Effects (Effekter), hvor du kan vælge grafik eller animeret effekt, der kan føjes til video eller billeder.
  • Fanen Settings (Indstillinger), hvor du kan justere billedopløsningen, vælge et andet LifeCam (hvis du har installeret to eller flere LifeCam-webkameraer), ændre kameraegenskaber, justere videoindstillinger og besøge Microsoft Hardware-webstedet for at kontrollere, om der er opdateringer til LifeCam-softwaren.
  • LifeCam Controls (LifeCam-kontrolelementer), hvor du kan panorere, vippe og zoome.

Bemærk!

Ikke alle LifeCam-modeller indeholder disse funktioner.

Sådan åbnes LifeCam Dashboard

• Klik på pilen til højre i LifeCam-vinduet for at åbne LifeCam Dashboard.

Vise optagelser eller billeder i LifeCam-indholdsruden

De senest optagede videoklip, lydklip og billeder vises som miniaturer i en klipbakke nederst i LifeCam-vinduet. Når du lukker din webkamerasession, gemmes eller opbevares klip og billeder, der ikke er gemt, ikke i klipbakken.

Sådan får du vist eller afspiller et element i klipbakken

• Fra de miniaturer, der vises i klipbakken nederst i LifeCam-vinduet, skal du klikke på den ønskede miniature.

Sådan får du vist eller afspiller et tidligere optaget element

1. Klik på knappen Åbn LifeCam-filer.
  2. Gennemse listen over optagne klip og billeder, og dobbeltklik derefter på et element for at få vist eller afspille det.

Tilføje en videoeffekt

Videoeffekter er forgrundsanimationer og billeder, der giver dine videoopkald og billeder et personligt strejf.

Når du vælger en videoeffekt, føjes den til livestreamingen af video og bliver en del af videoopkaldet eller billedet.

Sådan tilføjes en videoeffekt

1. Klik på pilen til højre i LifeCam-vinduet for at åbne LifeCam Dashboard.
  2. Klik på fanen Effects (Effekter).
  3. Klik på den ønskede effekt.

Bemærk!

• På nogle Microsoft LifeCam-modeller er der ingen videoeffekter til opløsninger større end 800 x 600 pixel. Hvis du vil tilføje en videoeffekt, skal du vælge en opløsning på maks. 800 x 600 pixel.
  • Du skal tilføje en videoeffekt, før du kan tage et billede. Du kan ikke tilføje en videoeffekt i et eksisterende billede.

Sådan fjernes alle videoeffekter

• Hvis du vil fjerne en videoeffekt, skal du klikke på knappen Clear video effects (Ryd videoeffekter).