Fejlfinding: Hovedtelefoner

Lydproblemer

Hvis du har problemer med lyden til dine hovedtelefoner, kan følgende oplysninger hjælpe dig med at foretage fejlfinding og løse problemer.

Jeg kan ikke høre lyd.

• Sørg for, at hovedtelefonerne er koblet til din computer.
  • Sørg for, at computerens lydstyrke ikke er afbrudt eller lav.
  • Sørg for, at LifeChat-softwaren er installeret korrekt.
  • Sørg for, at Microsoft LifeChat-hovedtelefonerne er standardoptageenheden for lyd for systemet.
    Du kan få oplysninger om, hvordan du indstiller systemstandarderne ved hjælp af Kontrolpanel i Windows, ved at se i din Windows-dokumentation.

Jeg kan ikke høre lyd under Windows Live Messenger-opkald.

Sørg for, at Microsoft LifeChat-hovedtelefonerne er standardafspilningsenheden for lyd for Windows Live Messenger.

1. Åbn Windows Live Messenger.
  2. Klik på Konfiguration af lyd og video i menuen Funktioner, og klik derefter på Næste.
  3. Vælg Microsoft LifeChat Headset (Microsoft LifeChat Headset-hovedtelefoner) i menuen Konfiguration af højttalere, og klik på Næste.
  4. Vælg Microsoft LifeChat Headset (Microsoft LifeChat-hovedtelefoner) i menuen Konfiguration af mikrofon, klik på Næste, og klik derefter på Udfør.

Tasterne til styring af lydstyrken på mit tastatur justerer ikke lydstyrken i hovedtelefonerne.

Visse systemer har taster til lydstyrken, som ikke påvirker eksterne hovedtelefonerne eller højttalere.

• Prøv at justere lydstyrken ved at bruge kontrolelementerne på hovedtelefonerne eller ved at bruge meddelelsesområdet i Windows eller Kontrolpanel.