Fejlfinding: Tastaturer

Hvordan administrerer jeg trådløse forbindelser via software- eller hardwareindstillinger?

Hvis du har Microsoft Bluetooth®-transceiver, kan du vælge, om den trådløse forbindelse skal administreres af softwaren eller af hardwaren.

Sådan administreres en trådløs forbindelse vha. software- eller hardwareindstillinger

1. Start IntelliPoint med den mus, der skal konfigureres.
  2. Vælg fanen Wireless (Trådløs).
  3. Klik på Advanced (Avanceret) under Bluetooth.

Bluetooth-tilstand

Hvornår bruges denne tilstand?

Softwareadministreret Bluetooth-tilstand

Brug denne tilstand, hvis du vil dele en mus mellem flere computere.

Softwaren konfigureres automatisk, hver gang du starter computeren. Du kan flytte musen og Microsoft-transceiveren til en anden computer uden at skulle installere softwaren igen eller omkonfigurere enheden.

Hardwareadministreret Bluetooth-tilstand

Brug denne tilstand, hvis du vil bruge din mus på én computer.

Din transceiver fungerer som en standard Bluetooth-radio, når du starter computeren, og der opstår ingen forsinkelse.