Hardware-kompatibilitet

Vil du opgradere til Windows 10?

Brug kompatibilitetstabellen for at finde ud af, hvilke produkter der er kompatible.

Søg efter produkt

Eller

Søg efter operativsystem

Bemærkning ang. produkter, der ikke vises i rullelisten ovenfor:
Mange Microsoft Hardware-produkter, som ikke angiver systemkrav til Windows 10, har som minimum den mest basale funktionalitet i Windows 10, men avanceret funktionalitet er muligvis ikke tilgængelig.

Vi opdaterer løbende oplysningerne og tilføjer nye produkter. Så kig ofte forbi.