Microsoft Hardware – Citater om IP-licensering

Microsofts IP-licensering

"Jasco Products har stor respekt for immaterielle rettigheder ligesom andre Microsoft-licenstagere. Vi bestræber os på at løfte kundeoplevelsen gennem teknologi og IP-licensering, og vi ser frem til at få fordel af at deltage i Microsoft Hardware-licenseringsprogrammet."

Cameron Trice, vicedirektør for produkt og marketing

Jasco Products er en autoriseret licenstager for U2-teknologien til deres GE Jasco-mærke, som omfatter mus og tastaturer.

"Som licenstager af flere teknologier, herunder vippehjulet, forstørrelsesglasset og U2-teknologierne, kan vi fremme vores mål om at levere fantastiske produkter til vores forbrugerkunder og vores erhvervskunder. Vi er stolte af at arbejde med Microsoft, i takt med at vi forbedrer brugeroplevelsen gennem innovation via licensering."

Jarl Chang, salgsdirektør, Behavior Tech Computer Corp.

Behavior Tech Corporation er autoriseret licenstager for den globale erhvervsafsætning af U2-, vippehjuls- og forstørrelsesglasteknologierne.

"Chicony Electronics er en global leder inden for produktions- og erhvervsafsætning af skrivebordstilbehør og forbrugerelektronik. Vi kan bevare en konkurrencemæssig fordel ved at levere innovative produkter via licensering af teknologi. Hos Chicony er vi meget tilfredse med at kunne tilbyde vores kunder adgang til Microsofts innovationer via hardwarelicenseringsprogrammet."

Roger Lu, vicedirektør, Chicony Electronics Co. Ltd.

Chicony Electronics Co. Ltd. er autoriseret licenstager for den globale erhvervsafsætning af Microsofts U2- og vippehjulsteknologier.

"På et mere og mere konkurrencepræget marked er vi fuldt ud klar over, at kundetilfredshed er det vigtigste element i en virksomheds fortsatte succes. Ved at sikre os licens til Microsofts U2-, vippehjuls- og forstørrelsesglasteknologier har vi taget endnu et skridt mod at øge kundetilfredsheden."

Steven Hsu, seniorproduktchef, Monterey International

Monterey International er autoriseret licenstager for den globale erhvervsafsætning af Microsofts U2-, vippehjuls- og forstørrelsesglasteknologier.

"Computertilbehørsbranchen er på vej ind i en ny innovationsfase, og licensering af teknologi er en led i vores strategi, som går ud på at levere innovative produkter til vores kunder. Derfor deltager vi aktivt i Microsofts licenseringsprogram for hardwareteknologi."

Don Angel, vicedirektør for Product Management og produktudvikling i Kensington Computer Products, et datterselskab under ACCO Brands.

Acco Brands er n autoriseret licenstager af Microsofts U2-teknologi til deres Kensington-produkter.

"Vi er stolte af de stærke, langvarige relationer, som vi har med vores partnere verden over, blandt andet Microsoft. Med vores adgang til U2-teknologien behøver vores leverandører og kunder ikke satse på smalle teknologier, og det giver os mulighed for at arbejde endnu mere fokuseret på at gøre folk i stand til at arbejde endnu mere produktivt."

Steve Peterson, marketingdirektør, Fellowes Inc.

Fellowes er autoriseret licenstager for Microsofts U2-teknologi til deres Fellowes-produkter.

"Computertilbehørsbranchen er på vej ind i sin næste udviklingsfase fra vare til innovation. Dexin Corporation har stor respekt for immaterielle rettigheder ligesom Microsofts øvrige licenstagere og har et ønske om at løfte brugeroplevelsen gennem innovation og licensering af teknologi."

Paul H. Lu, adm. direktør, Dexin Corporation

Dexin Corporation er autoriseret licenstager for den globale erhvervsafsætning af Microsofts vippehjuls- og forstørrelsesglasteknologier.

Microsoft