Microsofts IP-licensering: InstaLoad-batteriinstallationsteknologi

Microsofts IP-licensering

Udvalgte teknologipartnere for Microsoft – InstaLoad-batteriinstallationsteknologi

Er du på udkig efter en teknologipartner for Microsofts InstaLoad-batteriinstallationsteknologi?

Følgende virksomheder er udvalgte InstaLoad-teknologipartnere, der samarbejder med Microsoft for at integrere InstaLoad-batteriinstallationsteknologien i deres respektive produkter. Vend tilbage til dette websted ofte for at få opdateringer om nye teknologipartnere og/eller meddelelser om produkter fra teknologipartnere.

Virksomhedens baggrund

AbleNet er en international virksomhed og brancheførende inden for uddannelsesmæssige og tekniske løsninger, der kan hjælpe handicappede børn og voksne med at leve et produktivt og normalt liv. Dette omfatter en komplet serie af kommunikationshjælpemidler til non-verbal brug: adgangshjælpemidler som f.eks. kontakter og enheder til kørestolsmontering til mennesker, der har behov for fysisk støtte, systemer til miljøstyring i hjemmet og på hospitaler, computeradgangsløsninger samt særlige undervisningsforløb og uindervisningssoftware, der både forbedrer og er med til at sikre læringsprocessen. Produkterne kan fås i over 60 lande og bruges i hundredetusinder af klasseværelser i USA og resten af verden. AbleNet er et ESOP-selskab med hovedkontor i Roseville, Minnesota, USA.

"AbleNet er engageret i at forbedre livet for handikappede mennesker ved hjælp af teknologiløsninger, der giver større uafhængighed og kontrol. Det gør vi ved konstant at videreudvikle og anvende anden nyudviklet teknologi for at skabe nye produkter og forbedre vores nuværende produkter. Vi er begejstrede for, at vores teknikere er ved at analysere InstaLoad-teknologien fra Microsoft. Vi håber på at kunne introducere den enkle batteriinstallationsfunktion i vores produkter, så vi kan levere en bedre slutbrugeroplevelse til vores værdsatte kunder."

Jennifer Thalhuber, adm. direktør, AbleNet, Inc.

Virksomhedens baggrund

ATC EnergyTech Corporation Ltc. er en af de førende producenter af energiforsyningsprodukter i Kina. Med over 60 års erfaring dedikeret til "Power Up Your Life" tilbyder ATC en lang række produkter til slutbrugere over hele verden, f.eks. batterier, batteriopladere, adaptere og transportabel strøm. ATCs produktionsanlæg i verdensklasse er akkrediteret med ISO9001:2008- og ISO14001:2004-certificeringer og har de nyeste og mest moderne teknologiske maskiner. Alle ATC's strømforsyningsprodukter har fået tildelt sikkerhedscertifikater og overholder internationale standarder. Vi tilstræber altid det bedst mulige og kan derfor være en af de bedste leverandører af ODM-, OEM- og OBM-projekter.

"InstaLoad-batterikontakter virker sammen med standardbatterier, bl.a. vores ATC-batteriserie. ATC EnergyTech er imponeret over den enkle InstaLoad-løsning, og vi har planer om at inkorporere funktionen i vores strømforsyningsprodukter: f.eks. flerfunktionsbatterier og USB-opladere."

Lai Wai Sing, Wilson, direktør for ATC EnergyTech Corporation Ltd.

Virksomhedens baggrund

ClearSounds® Communications er den førende producent af teknologisk avancerede ALD'er (assisted listening devices) i Nordamerika med speciale i telekommunikationsprodukter til de særlige behov for kunderne på det lukrative seniormarked. Over 34 millioner amerikanere oplever i dag forskellige grader af høretab. Tallet forventes at stige i det næste årti i hastigere tempo end befolkningstilvæksten. Denne særlige gruppe mennesker er således i vækst og er en vigtig drivkraft på markedet. Vi designer og udvikler vores produkter, så de opfylder de specifikke behov på dette dynamiske marked med høj kvalitet, innovation og stil. ClearSounds® hjælper mennesker med at høre bedre hver dag! Med alt fra mildt til svært høretab byder vores høreløsninger kunderne velkommen til en verden, der er fri for personlige kommunikationsbarrierer.

"Som førende producent af kommunikationsteknologi til mennesker med høre- og synstab er enkelhed et vigtigt element i brugbarheden af vores produkter. Vi er meget glade for at være partner med Microsoft, så vi kan tilbyde InstaLoad-teknologien i de ClearSounds Communications-produkter, som vi har i støbeskeen. Denne tilsyneladende simple teknologi vil forbedre oplevelsen for vores kunder betydeligt."

Michele Ahlman, direktør, ClearSounds Communications

Virksomhedens baggrund

På overfladen er Memory Protection Devices, Inc. (MPD) en global leverandør af elektroniske komponenter til en lang række brancher, men går man et spadestik dybere, er det meget mere end det. MPD blev grundlagt i 1980 af tre topledere inden for branchen og bliver nu ført ind i en ny vækstperiode under en ny direktør med over 30 års erfaring inden for elektronik. Deres komponenter produceres under streng kontrol på fabrikker over hele verden, så de ikke bare overholder kvalitetskravene, men også sociale krav. MPD er overbevist om, at en fair handel også indebærer, at man har en positiv og meningsfuld effekt på arbejds- og leveforholdene for de mange arbejdere, der er involveret i at fremstille deres produkter verden over. De mener også, at det er vigtigt at støtte innovation, hvilket de gør ved at stille gratis dele til rådighed for studerende og opfindere verden over. Derudover arbejder MPD på produktdesign med kunderne for at konvertere deres idéer til virkelige, funktionelle produkter. Nu kan man se, at MPD er ikke bare er leverandør af elektronikkomponenter, men snarere en del af det lokalsamfund, som de arbejder for.

"Memory Protection Devices (MPD) er glade for at være partner med Microsoft på udrulningen af den nye InstaLoad-teknologi. Vi har planer om at producere Microsofts InstaLoad-batteriholdere og kontakter og markedsføre dem via vores websteder (www.batteryholders.com og www.battery-contacts.com). Vi vil sikre, at disse innovative komponenter er til rådighed for udviklere af batteridrevne produkter på verdensplan."

Tom Blaha, direktør, Memory Protection Devices, Inc.

Virksomhedens baggrund

Serene Innovations er en innovativ virksomhed med speciale i to segmenter inden for forbrugerelektronik, nemlig husholdningsapparater og telekommunikationshjælpemidler til seniorer. Serene Innovations udvikler, producerer og markedsfører en komplet serie af VacuFresh-systemer og -tilbehør til vakuumopbevaring af mad, en komplet serie af vakuummarineringsprodukter samt en serie af madrensningsprodukter.

Serene er et relativt nyt navn inden for hjælpemiddelbranchen, men virksomhedens grundlæggere har været i specialtelekommunikationsbranchen i over 30 år. De er kendt for deres innovation, passion og engagement i at hjælpe mennesker med høretab og andre særlige behov. Deres prisbelønnede produkter og designs anvendes i så stor udstrækning, at de blev betragtet som standarder for branchen i flere årtier.

Vi følger en enkel, men effektiv forretningsfilosofi. Helt konkret forsøger vi at forstå kundernes reelle behov og bruger derefter de seneste teknologier til at udvikle avancerede kvalitetsprodukter, der opfylder disse behov på en praktisk og brugervenlig måde. Desuden tilbyder vi vores produkter til en rimelig pris for at sikre maksimal værdi kombineret med den bedst mulige service.

"Serene Innovations er en innovativ virksomhed med speciale i udvikling af telekommunikationshjælpemidler til seniorer. Vi er meget glade for at arbejde med Microsoft på at inkorporere deres nyeste InstaLoad-teknologi i vores topmoderne telekommunikationsprodukter, så det er nemmere end nogensinde før at sætte batterier i vores produkter. I særdeleshed vil kunder, der har nedsat bevægelsesevne og/eller nedsat syn, få stor glæde af denne teknologi. De vil opdage, at de altid vil kunne sætte batterierne korrekt i vores nye produkter den første gang – faktisk hver eneste gang."

Peter Lee, vicedirektør, teknologi

Microsoft