Microsofts IP-licensering: Teknologioversigt

Microsofts IP-licensering

Følgende Microsoft-teknologier er tilgængelige for at hjælpe andre selskaber med at udvide deres udbud til kunderne.

Automatic Video Flicker Detection

NYHED – Automatic Video Flicker Detection (VFD – automatisk registrering af videoflimren) er en innovativ teknologi, der på nuværende tidspunkt leveres som en del af Microsofts nyeste High Definition 1080P-webkamera ved navn LifeCam Studio

Løsningen, som er baseret på en billedbehandlingsløsning, registrerer videoflimren forårsaget af varians i vekselstrøm, normalt enten 50 Hz eller 60 Hz verden over, ved at beregne blokeringsændringer i farveakkumuleringen for de enkelte billeder. Kameraer kan afgive skiftende lysintensitet på tværs af rækker i billedet, hvilket kan skabe flimren. Fluorescerende lys er en af de mest udbredte kilder til flimren i kameraer. Flimren kan skabe betydelige forringelser i videokvaliteten for webkameraer og andre digitale kameraenheder. VFD-løsningen kræver minimale beregnings- og hukommelsesressourcer og gør det meget effektivt til firmwareimplementering, som anvendes i Microsofts LifeCam-webkamera.

Automatic Video Flicker Detection

NYHED – Keyboard Anti-Ghosting – til enkle membranbaserede computertastaturer findes der flere tusinde tastekombinationer, der ikke registreres korrekt. Selvom dette er under 5 % af alle kombinationer med tre taster, er det et stort irritationsmoment både for gamere og folk, der er hurtige på tasterne. Det er en grundlæggende begrænsning i normale membrantastaturdesigns. I branchen kaldes dette problem generelt for "ghosting", og forsøg på at imødegå problemet kaldes for "anti-ghosting". Microsoft har udviklet en modstandsdygtig multitouch-teknologi, der giver et membrantastatur mulighed for at se og præcist registrere meget store antal vilkårlige taster, der trykkes ned på samme tid. Denne teknologi findes i Microsoft SideWinder X4-spiltastaturet. I modsætning til traditionelle løsninger, der kræver en stor printplade og en diode pr. tast, bruger Microsofts teknologi en lettere ændret membran og en særlig – og prisbillig – aflæsningsplade. Med denne teknologi er ægte anti-ghosting gjort praktisk for selv de billigste, masseproducerede tastaturer. Anti-ghosting-teknologi til tastaturer fås nu på licens hos tastaturproducenter, både til enkeltstående tastaturer og til tastaturer på bærbare computere.

InstaLoad af Microsoft

NYHED – InstaLoad-batterikontaktteknologien er en patenteret Microsoft-teknologi, der har brede anvendelsesmuligheder på tværs af alle typer af batteridrevne enheder. Denne teknologi gør det muligt at sætte batterier i en enhed uden at skulle skelne mellem polaritet af typen + eller -.

Microsofts teknologi til magnetisk genopladningskabel

Magnetisk genopladningskabel Microsofts innovative genopladningskabel med patenteret magnetstikteknologi, som findes i den populære Microsoft Mobile Memory Mouse, kan nu erhverves på licens af tredjeparts elektronikproducenter.

Microsofts vippehjulsteknologi

Vippehjulet er en innovativ hardwarekomponent i mus og tastaturer, der giver brugerne mulighed for at vippe rullehjulet fra side til side og op og ned for nemt at manøvrere vandret og lodret med markøren.

Microsofts vippehjulsteknologi

U2-teknologi gør det muligt at tilslutte computertilbehør (f.eks. en mus eller et tastatur) til en computer via enten et PS2- eller USB-interface, (U+P), der automatisk registreres. Ideel til nye og gamle computere.

Microsofts vippehjulsteknologi

BlueTrack Technology Vi er glade for at kunne meddele vores licenstagere, at Microsoft har indgået en aftale med Avago Technologies. Fremtidige henvendelser om licens på BlueTrack Technology og relaterede produkter skal rettes direkte til Avago Technologies, der stiller BlueTrack Technology eksklusivt til rådighed. Kontakt support@avagotech.com.

Microsoft Arc Mouse

Arc Mouse Det revolutionerende design forener komforten fra en skrivebordsmus og bærbarheden fra en mus til en bærbar computer. Arc Mouse kan sammenfoldes til 60 % af sin helt udstrakte størrelse, når du er på farten. Du kan vælge mellem to farver, som passer til din personlige stil.

Microsofts teknologi til billedbearbejdning under videokonference

Billedbearbejdning under videokonference Denne nyskabelse kan automatisk panorere, tilte og zoome, så taleren hele tiden vises i midten af et billede. Opfindelsen indeholder også billedbearbejdningsteknikker, der bruges til at skabe en fornemmelse af øjenkontakt. Begge disse nyskabelser forbedrer oplevelsen under videokonferencer.

Microsoft-teknologien Øjeblikkelig fremvisning

Øjeblikkelig fremvisning Har du for mange åbne elementer på skrivebordet? Klik på rullehjulsknappen eller den programmerbare knap for at få vist alle åbne vinduer med det samme. Derefter kan du vælge ved at pege og klikke. Når du har en række åbne vinduer, sinker det dig at gå på jagt efter bestemte sider via proceslinjen. Med Øjeblikkelig fremvisning kan du finde, hvad du søger, med blot ét museklik. Et tryk viser øjeblikkeligt hele skrivebordet under små versioner af alle dine åbne vinduer. Klik direkte på det element, som du vil åbne i fuld størrelse. Så nemt er det – og så kan du arbejde videre.

Microsoft Forstørrelsesglas

Forstørrelsesglasset er et værktøj, der anvendes i inputenheder som mus, til at se og redigere. Funktionaliteten er fuld kompatibel med Windows Vista® og virker, som om man holder et forstørrelsesglas op mod en computerskærm. Den kan typisk bruges til at redigere digitale billeder foruden at se og forstørre i regneark, Word-dokumenter og websider.

Microsoft