Microsoft Hardware – IP-licensering: Nyheder

Microsofts IP-licensering

Nye brochurer om IP-licensering

Der er nye brochurer om IP-licensering fra Microsoft Hardware. Du kan se dem alle fire her:

Nye teknologier kan nu fås på licens

Microsoft har annonceret sin nyeste patenterede teknologi, der kan erhverves på licens, i samarbejde med vores teknologipartnere, der dækker en lang række kategorier inden for batteridrevne enheder. InstaLoad-teknologien kan anvendes på de fleste almindelige batteridrevne enheder, der bruger AA, AAA, C, D eller andre cylinderformede batterityper. Du kan få mere at vide om InstaLoad-teknologien på webstedet for InstaLoad-teknologipartnere. Hvis du er leverandør af batteridrevne produkter og gerne vil have mere at vide om InstaLoad, skal du sende din forespørgsel til: Iplicreq@microsoft.com med emnet "InstaLoad".

Hold øje med disse nye teknologier, som kommer på markedet i foråret 2011: Automatic Video Flicker Detection, anti-ghosting til tastaturer. Se - teknologioversigtsside for at få mere at vide om disse innovative teknologier.

Tilbud til producenter, der er licenstagere

Den licenserede Markedsplads for producenter tilbyder jer at blive vist som udvalgt producent ganske gratis. Send en liste over jeres licenserede produkter med Microsoft-teknologier, der skal medtages i næste opdatering af webstedet. Det er en rigtig god måde, hvorpå I kan fremvise jeres licenserede produkter for potentielle erhvervskunder. Send produktoplysningerne til Iplicreq@microsoft.com med emnet "Manufacturer’s Marketplace".

Tilbud til erhvervskunder og detailbrands

Brug dette websted som samlingspunkt, hvor du kan søge efter licenserede leverandører. Besøg siden ofte, da vi løbende opdaterer siden, i takt med at vi tilføjer nye teknologier, nye licenstagere og produkter fra udvalgte licenstagere. Hvis du ønsker at få bekræftet, om en producent har licens til en bestemt Microsoft-teknologi, kan du bede om at få vist dokumentation for licensen fra din autoriserede leverandør, eller du kan kontakte Microsoft på Iplicreq@microsoft.com.

Velkommen

Vi er glade for at byde velkommen til vores nyeste licenstagere, Ablenet, ClearSounds Communications, Serene Innovations og Memory Protection Devices (MPD).

Ændring af status for licenstagere

Følgende virksomheder er ikke længere licenseret til at levere udvalgte Microsoft Hardware-teknologier:

A4Tech, Nortek og Zippy Technology – har ikke længere licens til at levere teknologierne Tilt Wheel og U2

Hvis du er kunde hos de ovennævnte leverandører og har spørgsmål omkring licenseringsstatus for dit produkt, kan du kontakte Microsoft på Iplicreq@microsoft.com.

Send os din feedback

Hvis du repræsenterer et erhvervs- og detailbrand og vil holde dig ajour med vores licenseringsprogram, herunder forhåndsnotifikationer om nye teknologier, som vil blive tilbudt på licens, skal du sende en e-mail til Iplicreq@microsoft.commed emnet:"Request information on Microsoft Hardware licensing program".

Hvis du er producent og ønsker oplysninger om, hvordan du kan deltage i licensprogrammet, skal du sende en e-mail til: Iplicreq@microsoft.com.