Microsoft Hardware Produktregistrering

Hvorfor er det en god idé at registrere sig?

• Knyt dit produkt til dit Windows Live ID for at sikre, at du modtager opdateringer hurtigt.
  • Tilmeld dig for at modtage Microsoft Hardware-nyhedsbrevet og få nye produktoplysninger og tilbud.

Du starter ved at logge på ved hjælp af din Windows Live ID-konto

Dit Windows Live ID hjælper med at holde styr på dine registrerede enheder og giver os mulighed for at give dig den bedst mulige serviceoplevelse. Hvis du ikke har et Windows Live ID endnu, kan du få dit Windows Live ID nu.

Og tilmeld dig Hardware- nyhedsbrevet for at få mere at vide om de nyeste produkter og særlige tilbud.