Ohjeet: Kuulokemikrofonit

Miten voin kuunnella ääntä?

Kuulokkeiden äänenvoimakkuuden muuttaminen kuulokemikrofonin painikkeilla

• Käytä kuulokemikrofonin ohjaimen (+)- ja (-)-painikkeita.

Huomautus
Kuulokemikrofonin vaimennuspainikkeella vaimennetaan mikrofoni. Sillä ei voi vaimentaa kuulokkeiden toistoääntä. Jos haluat muuttaa kuulokkeiden äänenvoimakkuutta, käytä Windowsin Ohjauspaneelia. Tietoja tästä on Windowsin ohjeissa.

Windowsin järjestelmän äänenvoimakkuustason muuttaminen

• Napsauta Windowsin tehtäväpalkin ilmaisinalueessa olevaa Äänenvoimakkuus-painiketta. Säädä äänenvoimakkuutta liukusäätimellä tai Vaimenna-painikkeella.

Huomautus

• Tämä säätää kaikkien tietokoneeseen kytkettyjen laitteiden, myös kaiuttimien, äänentoiston voimakkuutta.