Ohjeet: Kuulokemikrofonit

Miten voin mukauttaa Windows Live Call -painikkeen asetuksia?

Kun soitat äänipuhelun tai vastaat sellaiseen painamalla Windows Live Call -painiketta, LifeChat-ohjelmisto keskeyttää tai pysäyttää kuuntelemasi äänen oletusarvoisesti. Kun lopetat puhelun Windows Live Call -painikkeella, LifeChat-ohjelmisto jatkaa kuuntelemasi äänen toistamista.

Windows Live Call -painikkeen asetusten mukauttaminen

1. Valitse Käynnistä, osoita Kaikki ohjelmat, valitse Microsoft Headset ja valitse sitten Microsoft Headset.
  2. Valitse Microsoft LifeChatin asetusten valintaikkunasta haluamasi asetukset.