Miten voin määrittää näppäimistölle pikanäppäimiä?

Voit määrittää joitakin näppäimiä uudelleen eri komennoille, pikanäppäimille tai IntelliType Pro -toiminnoille omien työskentelytapojesi mukaisesti.

Huomautus

Ohjatussa toiminnossa näkyvät vaihtoehdot vaihtelevat valitun näppäimen mukaan. Esimerkiksi koska Windows-näppäintä ei voi määrittää uudelleen, ainoa vaihtoehto on poistaa se.

Näppäimen määrittäminen uudelleen

1. Käynnistä IntelliType Pro näppäimistöllä, jonka haluat määrittää.
    (Valitse Käynnistä, osoita Kaikki ohjelmat, valitse Microsoft Keyboard ja valitse sitten Microsoft Keyboard.)
  2. Tarkista Key Settings (näppäinasetukset) -välilehdestä, että näkyvissä on oikea Microsoft-näppäimistön mallinimi. (Käytettävissä olevat mukautusnäppäimet määräytyvät käytettävän näppäimistön mukaan.)
  3. Jos haluat valita jonkin toisen näppäimistön, valitse Change (muuta), valitse oikea näppäimistö ja napsauta sitten OK-painiketta.
  4. Kaksoisnapsauta näkyviin tulevassa näppäimien nimiluettelossa näppäintä, jonka haluat määrittää uudelleen.
  5. Valitse Reassign a Key (määritä näppäin uudelleen) -valintaikkunasta näppäimelle haluamasi toiminto ja valitse sitten OK.