Miten käytän Arc Keyboard -näppäimistöä?

mk_arcb_sm

Arc Keyboard on vain noin 30 cm pitkä ja alle 2,5 cm paksu. Se yhdistetään tietokoneeseen langattomasti ja sitä ei voi mukauttaa, joten sen käyttämiseen ei tarvita ohjelmistoa. Nanolähetin-vastaanotinta voidaan säilyttää kätevästi näppäimistön alla, ja koko laite mahtuu helposti reppuun tai työpöydän laatikkoon.

Langattoman Arc Keyboard -näppäimistön yhdistäminen tietokoneeseen

1. Irrota näppäimistön pohjassa oleva paristolokeron kansi ja aseta sisään kaksi AAA-alkaliparistoa.
  2. Irrota lähetin-vastaanotin säilytyslokerosta ja aseta se tietokoneen USB-porttiin.
  3. Voit kytkeä tai katkaista näppäimistön virran pitämällä Fn+Esc-näppäimiä painettuna, kunnes paristovalo vaihtuu: 3 vihreää välähdystä tarkoittaa sammutusta, 1 pitkä vihreä välähdys käynnistymistä. Punaisena vilkkuva valo tarkoittaa, että pariston virta on vähissä.

Lähetin-vastaanottimen säilytys

Kun katkaiset näppäimistön virran, voit pitää lähetin-vastaanottimen kytkettynä tietokoneen USB-porttiin tai asettaa sen säilöön näppäimistön pohjassa olevaan tilaan.