Miten hallitsen langattomia yhteyksiä ohjelmisto- ja laitteistoasetuksilla?

Jos käytössäsi on Microsoftin Bluetooth®-lähetin-vastaanotin, voit valita, hallintaanko langatonta yhteyttä ohjelmisto- vai laitteistoasetuksilla.

Langattoman yhteyden hallinta ohjelmisto- tai laitteistoasetuksilla

1. Käynnistä IntelliType laitteella, jonka haluat määrittää.
  2. Valitse Wireless (langaton) -välilehti.
  3. Valitse Bluetooth-kohdasta Advanced (lisäasetukset).

Bluetooth-tila

Tilan käyttötilanteet

Ohjelmistoasetuksilla hallittu Bluetooth-tila

Käytä tätä tilaa, kun käytät samaa laitetta useassa tietokoneessa.

Ohjelmisto määritetään automaattisesti aina, kun käynnistät tietokoneen. Voit siirtää laitteen ja Microsoftin lähetin-vastaanottimen toiseen tietokoneeseen asentamatta ohjelmistoa tai määrittämättä laitteen asetuksia uudelleen.

Laitteistoasetuksilla hallittu Bluetooth-tila

Käytä tätä tilaa, jos käytät hiirtä vain yhdessä tietokoneessa.

Lähetin-vastaanotin toimii tavallisena Bluetooth-radiona, kun käynnistät tietokoneen, jolloin viivettä ei synny.