Miten määritän Microsoft-laitteen sovelluskohtaiset asetukset?

Kun asennat ja avaat IntelliPoint-ohjelman, järjestelmä havaitsee ja näyttää tietokoneeseen liitetyt tuetut Microsoftin hiiret ja näppäimistöt automaattisesti. Jos lisäät uuden tuetun laitteen tai irrotat aiemman, käyttöliittymässä näkyvät laitekuvat päivittyvät automaattisesti.

Huomautus:
IntelliPoint-ohjelmassa käytettävissä olevat sovelluskohtaiset asetusvaihtoehdot perustuvat valitsemaasi laitemalliin.

Microsoft-laitteen valitseminen

1. Etsi näyttöä vierittämällä laite, jonka haluat määrittää.
  2. Jos laitettasi ei ole näytössä, irrota se, sammuta virta ja käynnistä sitten Microsoftin hiiri- ja näppäimistökeskus uudelleen. Jos laitetta ei vieläkään näy, tarkista, että se on tuettu, tai etsi muita ratkaisuja laitteen asennuksen vianmäärityksestä.

Sovelluskohtaisten asetusten määrittäminen

Voit määrittää painikkeita tai näppäimiä suorittamaan eri komentoja eri ohjelmissa. Voit esimerkiksi määrittää saman painikkeen tai näppäimen aktivoimaan käsinkirjoituksen PowerPointissa, makron pelissä ja suurennuslasin muissa sovelluksissa.

Painikkeen tai näppäimen määrittäminen uudelleen tiettyä sovellusta varten

1. Valitse App-specific settings (sovelluskohtaiset asetukset). Jos olet jo lisännyt sovelluksia, niiden luettelo tulee näkyviin.
  2. Jos haluat lisätä luetteloon uuden sovelluksen, valitse Add New (lisää uusi).
  3. Valitse tietokoneeseen asennettujen sovellusten luettelosta sovellus, jonka haluat lisätä.
  4. Napsauta sovellusta, jonka painike- tai näppäinmäärityksiä haluat muuttaa. Näyttöön tulee nykyisten painike- tai näppäinkomentojen määritysten luettelo.
  5. Napsauta painiketta tai näppäintä, jonka määritystä haluat muuttaa. Näyttöön tulee yleisimmin käytettyjen komentojen luettelo.
  6. Jos haluat näyttöön lisää komentoja, valitse View all commands (näytä kaikki komennot).
  7. Joidenkin komentojen vasemmalla puolella on vihjekuvake. Sitä napsauttamalla saat lisätietoja komennosta.
  8. Muuta määritystä napsauttamalla haluamaasi komentoa.
  9. Jos haluat poistaa painikkeen tai näppäimen käytöstä, valitse Disable this button (poista tämä painike käytöstä).
  10. Palaa edelliseen näyttöön valitsemalla Back (takaisin).
  11. Toista vaiheet 4-7 jokaisen painikkeen tai näppäimen kohdalla, jonka määritystä haluat muuttaa.
  12. Jos haluat palauttaa oletusasetukset, valitse Restore Defaults (palauta oletukset) ja sitten Restore to confirm (vahvista palautus).