Miten määritän hiiren painikkeet uudelleen?

IntelliPoint-ohjelmistossa on oletuskomennot kaikille hiiren painikkeille. Voit määrittää joitakin painikkeita uudelleen eri komennoille tai pikanäppäimille omien työskentelytapojesi mukaisesti. Voit myös poistaa käytöstä painikkeita, joita saatat painaa vahingossa, kuten vierityspainikkeen.

Painikkeen määrittäminen uudelleen kaikissa sovelluksissa

1. Käynnistä IntelliPoint hiirellä, jonka haluat määrittää.
    (Valitse Käynnistä, osoita Kaikki ohjelmat, valitse Microsoft Mouse ja valitse sitten Microsoft Mouse.)
  2. Napsauta jotakin komentoa uudelleen määritettävän painikkeen alla olevassa luettelossa.
    Jos haluat poistaa painikkeen käytöstä, valitse Disabled (ei käytössä).

Huomautus

• Napsautuskomento täytyy määrittää joko hiiren ykkös- tai kakkospainikkeelle. Voit määrittää tämän komennon myös muille painikkeille.
  • Uudelleenmääritetyt painikekomennot eivät välttämättä toimi odotetusti joissakin ohjelmissa tai peleissä. Jotkin ohjelmat tai pelit eivät välttämättä tue mukautettuja painikemäärityksiä.
  • Joissakin hiirimalleissa on erityispainikkeita, joita ei voi määrittää uudelleen.

Miten määritän hiiren painikkeet uudelleen tiettyä sovellusta varten?

Voit määrittää hiiren painikkeita suorittamaan eri komentoja eri ohjelmissa. Voit esimerkiksi määrittää saman hiiren painikkeen aktivoimaan käsinkirjoituksen PowerPointissa, makron pelissä ja suurennuslasin muissa sovelluksissa.

Painikkeen määrittäminen uudelleen tiettyä sovellusta varten

1. Käynnistä IntelliPoint hiirellä, jonka haluat määrittää.
    (Valitse Käynnistä, osoita Kaikki ohjelmat, valitse Microsoft Mouse ja valitse sitten Microsoft Mouse.)
  2. Valitse Enable program-specific settings (ota ohjelmakohtaiset asetukset käyttöön) -valintaruutu ja valitse sitten Settings (asetukset).
  3. Valitse Programs (ohjelmat) -luettelosta haluamasi ohjelma.
    Jos haluamaasi ohjelmaa ei näy luettelossa, valitse Add (lisää), valitse ohjelma ja napsauta sitten OK-painiketta.
  4. Valitse painikekomentoluettelosta haluamasi komento.

Tietylle ohjelmalle uudelleenmääritetyn painikkeen käyttäminen

• Käynnistä ohjelma ja napsauta uudelleenmääritettyä painiketta.

Huomautus
Jos avaat Windows 7:ssä ja Windows Vistassa ohjelman Suorita järjestelmänvalvojana -komennolla, et voi käyttää sovelluskohtaisia hiiren painikeasetuksia. Hiiri käyttää sen sijaan yleisiä painikemäärityksiä.
Jos haluat ottaa sovelluskohtaiset hiiren painikeasetukset käyttöön, avaa sovellus ilman järjestelmänvalvojan tunnuksia tai kirjaudu Windowsiin järjestelmänvalvojana.