Ohjeet: Hiiret

Miten käytän Bluetooth® Notebook Mouse 5000 -hiirtä?

use-bluetooth-notebook-mouse-5000

Bluetooth Notebook Mouse 5000 -hiirellä voit selata ja käsitellä mediatiedostoja, asiakirjoja ja WWW-sivuja kummalla kädellä tahansa käyttämällä vierityspainiketta ja neljää hiiripainiketta. Tämän hiiren kanssa nautit High Definition -lasertekniikan tarkasta ja sujuvasta seurannasta.

Ominaisuudet use-bluetooth-notebook-mouse-5000-product-features

 1. Luotettava langaton yhteys Bluetooth-yhteensopivaan tietokoneeseen ilman lähetin-vastaanotinta.
 2. Reagoi liikkeisiin nopeasti ja tarkasti High Definition -lasertekniikan ansiosta.
 3. Pariston lataustilan ilmaisin palaa punaisena, kun virta on vähissä.
 4. Hiiren käyttö sujuu ergonomisesti molemmilla käsillä.
 5. Edellinen-painike mahdollistaa helpon siirtymisen kansiosta toiseen ja WWW-sivujen välillä.
 6. Vierityspainikkeella voit vierittää sivua automaattisesti ja siirtyä asiakirjasta toiseen tai WWW-sivujen välillä käyttämättä näytön vierityspalkkia.

Bluetooth Notebook Mouse 5000 -hiiren yhdistäminen tietokoneeseen

 1. Aseta Bluetooth-hiiren alaosaan kaksi AAA-paristoa ja käynnistä hiiren virta siirtämällä virtapainiketta.
 2. Tuo hiiri tietokoneen havaittavaksi pitämällä Connect-painiketta painettuna, kunnes hiiren yläpinnalla oleva valo alkaa vilkkua punaisena ja vihreänä.
  Varmista, että tietokoneesi on Bluetooth-yhteensopiva. Voit etsiä ohjeita tähän tietokoneesi mukana toimitetusta oppaasta.
 3. Valitse tietokoneessa Käynnistä-valikosta Ohjauspaneeli, etsi luokitellussa näkymässä Laitteisto ja äänet ja valitse sitten Lisää laite.
 4. Kun laite näkyy luettelossa, valitse se ja muodosta yhteys ohjeiden mukaisesti.
 5. Kun laite on yhdistetty, asennusohjelma lataa IntelliPoint-ohjelmiston tietokoneeseen automaattisesti. Sovelluksella voit käyttää ja mukauttaa laitteen ominaisuuksia. Jos näyttöön tulee ohjeita, noudata niitä.

Hiiren painikkeiden määrittäminen uudelleen

IntelliPoint-ohjelmistossa on oletuskomennot kaikille hiiren painikkeille. Voit määrittää joitakin painikkeita uudelleen eri komennoille tai pikanäppäimille omien työskentelytapojesi mukaisesti. Voit myös poistaa käytöstä painikkeita, joita saatat painaa vahingossa, kuten vierityspainikkeen. Lisätietoja on aiheissa Miten määritän hiiren painikkeet uudelleen?

Microsoft