Miten käytän Sidewinder X5 Mouse -hiirtä?

gm_swmx5_ci

SideWinder X5 Mouse tarjoaa parhaat peliominaisuudet, kuten mukautettavat herkkyyden (DPI) asetuspainikkeet ja pikakäännöksen.

Hiiren herkkyysasetukset (DPI)

Sidewinder X5 Mouse -hiiressä on kolme DPI On-the-fly -painiketta. Näillä painikkeilla voit muuttaa DPI-arvoa, jolloin osoittimen nopeus mukautuu hetkessä tarkkuutta vaativiin tehtäviin, kuten pelissä tapahtuviin tähtäyksiin tai valokuvien muokkaukseen. Suuremmilla asetuksilla osoitin liikkuu nopeammin, pienemmillä hitaammin. Jotta hiiren suorituskyky olisi yleisesti paras mahdollinen, määritä hiirelle suuri DPI-asetus ja pienennä osoittimen nopeutta.

DPI-asetuksen muuttaminen pelin tai sovelluksen käytön aikana:

• Paina jotakin DPI On-the-fly -painiketta.
    Uusi DPI-asetus näkyy hetken ajan hiiren LCD-näytössä. Suuremmilla asetuksilla osoitin liikkuu nopeammin, pienemmillä hitaammin.

Huomautus:
DPI On-the-fly -painikkeita ei voi määrittää uudelleen.

Makron luominen

Käyttämällä makron tallennuspainiketta pelissä voit yhdistellä haluamasi toimintosarjan painikkeen napsautukseen. Voit esimerkiksi tallentaa makron, joka lataa uudelleen kaikki aseet, ja määrittää sitten makron jollekin hiiren painikkeelle. Hiiren LCD-näytössä näkyy kehotteita, jotka auttavat makron tallentamisessa.

Tietoja makrojen käyttämisestä on aiheessa Miten voin luoda makroja?

Pikakäännöksen käyttäminen

Pikakäännöksen avulla voit pelata kuin ammattilainen. Toimintapeleissä voit pikakäännöstoiminnolla kiepauttaa pelihahmosi tulittamaan tai liikkumaan vastakkaiseen suuntaan.

Ohjeet pikakäännöksen kalibrointiin ja toiminnon määrittämiseen hiiren painikkeelle ovat aiheessa Miten voin kalibroida pikakäännöksen pelihiirellä?

Hiiren painikkeiden määrittäminen uudelleen

IntelliPoint-ohjelmistossa on oletuskomennot kaikille hiiren painikkeille. Voit määrittää joitakin painikkeita uudelleen eri komennoille tai pikanäppäimille omien työskentelytapojesi mukaisesti. Voit myös poistaa käytöstä painikkeita, joita saatat painaa vahingossa, kuten vierityspainikkeen. Lisätietoja on aiheissa Miten määritän hiiren painikkeet uudelleen?