Miten käytän Sidewinder X8 Mouse -hiirtä?

gm_swmx8_ci

Sidewinder X8 Mouse -hiiressä on seuraavat ominaisuudet:

• DPI On-the-fly -painikkeet, joilla voit vaihdella kolmea mukautettavaa herkkyysasetusta hetkessä
  • Pikakäynnistyspainike sovellusten avaamiseen
  • Uudelleen määritettävät peukalopainikkeet (ylempi ja alempi) tärkeitä pelisiirtoja varten
  • Vierityspainike nelisuuntaiseen vieritykseen, uudelleen määritettävä napsautus- ja kallistustoiminto tärkeitä pelitoimintoja varten
  • LCD-näyttö, jossa näkyy makrojen tallennuskehotteita, pikakäännöksen kalibrointi ja hiiren DPI-asetukset.
  • Tassuvalikoima, josta voit valita omalle käyttöpinnallesi parhaiten sopivat tassut
  • Latausjohto hiiren latausta varten. Kun kellertävä valo vilkkuu, lataa hiirtä noin 5 minuutin ajan kutakin käyttötuntia kohti. Voit käyttää hiirtä latauksen aikana.

Hiiren herkkyysasetukset (DPI)

DPI On-the-fly -painikkeilla voit muuttaa DPI-arvoa, jolloin osoittimen nopeus mukautuu hetkessä tarkkuutta vaativiin tehtäviin, kuten pelissä tapahtuviin tähtäyksiin tai valokuvien muokkaukseen. Suuremmilla asetuksilla osoitin liikkuu nopeammin, pienemmillä hitaammin. Jotta hiiren suorituskyky olisi yleisesti paras mahdollinen, määritä hiirelle suuri DPI-asetus ja pienennä osoittimen nopeutta.

• Paina jotakin DPI On-the-fly -painiketta.
    Uusi DPI-asetus näkyy hetken ajan hiiren LCD-näytössä. Suuremmilla asetuksilla osoitin liikkuu nopeammin, pienemmillä hitaammin.

Huomautus:
DPI On-the-fly -painikkeita ei voi määrittää uudelleen.

Makron luominen

Käyttämällä makron tallennuspainiketta pelissä voit yhdistellä haluamasi toimintosarjan painikkeen napsautukseen. Voit esimerkiksi tallentaa makron, joka lataa uudelleen kaikki aseet, ja määrittää sitten makron jollekin hiiren painikkeelle. Hiiren LCD-näytössä näkyy kehotteita, jotka auttavat makron tallentamisessa.

Tietoja makrojen käyttämisestä on aiheessa Miten voin luoda makroja?

Pikakäännöksen käyttäminen

Pikakäännöksen avulla voit pelata kuin ammattilainen. Toimintapeleissä voit pikakäännöstoiminnolla kiepauttaa pelihahmosi tulittamaan tai liikkumaan vastakkaiseen suuntaan.

Ohjeet pikakäännöksen kalibrointiin ja toiminnon määrittämiseen hiiren painikkeelle ovat aiheessa Miten voin kalibroida pikakäännöksen pelihiirellä?

Hiiren painikkeiden määrittäminen uudelleen

IntelliPoint-ohjelmistossa on oletuskomennot kaikille hiiren painikkeille. Voit määrittää joitakin painikkeita uudelleen eri komennoille tai pikanäppäimille omien työskentelytapojesi mukaisesti. Voit myös poistaa käytöstä painikkeita, joita saatat painaa vahingossa, kuten vierityspainikkeen. Lisätietoja on aiheissa Miten määritän hiiren painikkeet uudelleen?