Miten käytän Wedge Touch Mouse -hiirtä?

mk_wtm_blk_large

Microsoftin kosketustekniikkaa hyödyntävällä Wedge Touch Mouse -hiirellä voit siirtyä Windows 7- ja 8-käyttöjärjestelmissä kätevästi. Muotoilu, materiaalit ja laadukas valmistus mahdollistavat sujuvan nelisuuntaisen kosketusvierityksen ja siirtymisen eri suuntiin.
Pienikokoinen Wedge Touch Mouse mahtuu taskuun, mutta se tarjoaa silti täydelliset toiminnot kannettavaa tietokonetta tai taulutietokonetta varten. Lisämukavuutena Wedge Touch Mouse siirtyy "kuljetustilaan" (virransäästötilaan) havaittuaan, ettei sitä enää tarvita, esimerkiksi silloin, kun PC tai taulutietokone siirtyy horrostilaan tai suljetaan tai kun työnnät hiiren laukkuusi tai taskuusi.
BlueTrack Technology® -tekniikan ansiosta Wedge Touch Mouse -hiirtä voi käyttää melkein millä tahansa pinnalla niin kotona kuin matkoilla. Wedge Touch Mouse muodostaa yhteyden taulutietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen Bluetooth®-tekniikalla, joten voit käyttää sitä missä tahansa ilman USB-porttia ja toisiinsa sotkeutuvia johtoja, kaapeleita tai lähetin-vastaanottimia.

Wedge Touch Mousen yhdistäminen tietokoneeseen

1. Paina Wedge Touch Mousen pohjassa olevaa paristotilan kannen vapautuspainiketta, aseta hiireen yksi AA-alkaliparisto (pluspää ensin) ja työnnä kansi kiinni.
    Laitteen pohjassa oleva BlueTrack Technology® -valo syttyy ja alkaa vilkkua.
  2. Paina laitteen pohjassa olevaa virta-/Connect-painiketta 3–5 sekunnin ajan.
    Laitteen takana oleva pieni merkkivalo alkaa vilkkua vuorotellen vihreänä ja punaisena. Tämä osoittaa, että laite on muiden Bluetooth-laitteiden havaittavissa 6 minuutin kuluessa.
  3. Yhdistä laite tietokoneeseen valitsemalla Käynnistä-valikosta Ohjauspaneeli, etsi luokitellussa näkymässä Laitteisto ja äänet ja valitse sitten Lisää laite.
  4. Kun laite näkyy luettelossa, valitse se ja muodosta yhteys ohjeiden mukaisesti.
  5. Kun laite on yhdistetty, asennusohjelma lataa IntelliPoint-sovelluksen tietokoneeseen automaattisesti. Sovelluksella voit käyttää ja mukauttaa laitteen ominaisuuksia.

Nelisuuntaisen kosketusvierityksen käyttäminen

Wedge Touch Mouse sisältää nelisuuntaisen kosketusvierityksen, joten voit vierittää näyttöä pysty- ja vaakasuoraan ohuen kosketusraidan avulla. Voit siirtyä laskentataulukoissa, pitkissä asiakirjoissa ja WWW-sivuilla sipaisemalla ylös, alas ja sivuille.
Voit vierittää hitaasti sipaisemalla kevyesti ja nopeasti sipaisemalla sormella nopeasti. Voit pysähtyä napauttamalla.