Ohjeet: Verkkokamerat

Mikä on suoratoistovideo?

Suoratoistovideo on LifeCam-verkkokameran kuvaama videokuva, joka näkyy tietokoneesi näytössä. Suoratoistovideo

• näyttää, miltä videokuva näyttää, kun tallennat videoleikkeen tai aloitat videopuhelun
  • osoittaa, onko LifeCam käyttövalmis ja toimiiko se oikein.

Suoratoistovideon avulla voit tarkistaa LifeCamin sijoittelun ja saada tietoja LifeCamin toiminnoista ja ohjaimista. Siirtämällä LifeCam-verkkokameraa tai käyttämällä Microsoftin LifeCam-käyttöliittymää voit muuttaa katselukulmaa.
Kun suoratoistovideo on sellainen kuin haluat, voit soittaa videopuhelun tai kuvata video- tai äänileikkeitä tai valokuvia LifeCam-verkkokameralla.

Huomautukset

• LifeCamin merkkivalo osoittaa, lähetetäänkö suoratoistovideota tietokoneeseesi.
  • Kun aloitat videopuhelun, sinun täytyy sulkea LifeCam-ikkuna, jotta video suoratoistetaan pikaviestintäohjelmassa. Jos et sulje LifeCam-ikkunaa, videon suoratoistoa jatketaan LifeCam-ohjelmassa, etkä voi soittaa videopuhelua.