Windows 8 -ohjeet: Hiiret

Ohjeaiheet

Windows 8 | Pikakäännöksen kalibrointi Microsoft-hiirellä

Jos pelaat pelejä, joissa näkökulmaa voi ohjata hiiren liikkeillä, pikakäännöstoiminnolla voit kiepauttaa pelihahmosi katsomaan vastakkaiseen suuntaan. Pikakäännöksen käyttäminen edellyttää, että määrität (kalibroit) hiiren pelikäyttöön.

Pikakäännöksen kalibrointi/uudelleenkalibrointi

1. Etsi Microsoftin hiiri- ja näppäimistökeskuksessa laitteesi ja määritä sitten Quick Turn (pikakäännös) painikkeelle valitsemalla toiminto.
  2. Käynnistä peli ja aseta pelihahmosi kohti jotakin pelin kiinteää objektia.
  3. Aloita kalibrointi painamalla pikakäännökselle määritettyä painiketta ja pitämällä sitä painettuna. Jos hiiressäsi on LCD-näyttö, pikakäännöskuvake tulee näkyviin noin sekunnin kuluttua.
  4. Käännä pelihahmoa hiirellä ympäri vasemmalle tai oikealle täydet 360 astetta. Kun hahmo on kääntynyt koko kierroksen, sen tulisi katsoa kohti samaa kiinteää peliobjektia.
  5. Vapauta pikakäännökselle määritetty painike. Jos hiiressäsi on LCD-näyttö, pikakäännöskuvake sammuu.

Pikakäännöksen käyttäminen

• Paina pikakäännökselle määritettyä painiketta. Pelihahmosi kääntyy nopeasti puoli kierrosta (180 astetta).

Huomautus:
Jos muutat hiiren nopeus-, kiihdytys-, tai herkkyysasetuksia, pikakäännös täytyy ehkä kalibroida uudelleen.