feature_detail_new_products_08_12

Monien mahdollisuuksien tuoteperhe

Tutustu uusiin hiiriin ja näppäimistöihin, jotka on suunniteltu toimimaan Windowsin kanssa.

Microsoft Hardware kehittää vuosittain uusia ja jännittäviä tuotteita, ja tämä vuosi ei ole poikkeus. Meillä on ilo esitellä juuri Windows 8:n julkaisemisen kynnyksellä uusia tuotteita, joiden Windows 8 -käyttöjärjestelmää varten kehitetyt ominaisuudet tekevät työskentelystä helpompaa kuin koskaan ennen. Kaikki tuotteet sopivat lisäksi erinomaisesti käytettäviksi pöytä- ja taulutietokoneiden sekä kannettavien tietokoneiden kanssa.

Oikealla olevassa videossa on lisätietoja eri mahdollisuuksista.

win8-new-wedge-touch-mouse

Wedge Touch Mouse: Pieni ja tyylikäs hiiri, joka soveltuu erinomaisesti Windows 8:aan

Wedge Touch Mouse näyttää ja tuntuu aivan uudenlaiselta. Tämä taskuun mahtuva pienikokoinen hiiri on erinomainen kannettavan tietokoneen tai Windows 8 -taulutietokoneen hiiri. Tyylikäs ja minimalistinen muoto soveltuu nopeaan nelisuuntaiseen kosketusvieritykseen. Bluetooth-tekniikan ansiosta hiirtä voi käyttää missä vain ilman kaapeleita, johtoja ja lähetin-vastaanottimia. Lisäksi Wedge Touch Mouse siirtyy "kuljetustilaan" (eli virransäästötilaan) paristojen säästämiseksi silloin, kun PC tai taulutietokone siirtyy horrostilaan tai suljetaan. Voit pakata hiiren laukkuusi huolehtimatta sen sammuttamisesta, koska hiiri tietää itse, milloin sitä ei tarvita.

win8-new-sculpt-touch-mouse

Sculpt Touch Mouse: Nelisuuntainen kosketusvieritys ja Bluetooth-tekniikka

Erinomainen matkakäyttöön Sculpt Touch Mouse on tehokas apuväline. Nelisuuntaisen kosketusraidan ansiosta voit yhdellä sormen sipaisulla siirtyä ylös ja alas sekä vasemmalle ja oikealle pitkissä (tai lyhyissä) Windows-asiakirjoissa ja vaakasuuntaisissa Windows 8 -näytöissä. Vieritys tuntuu sormessa kevyenä värinänä. Edellä kuvatun Wedge Touch Mouse -hiiren tavoin siinä on käytetty Bluetooth-tekniikkaa, joten voit unohtaa johdot ja vastaanottimet.

win8-new-touch-mouse

Touch Mouse: Päivitetyt liikkeet Windows 8:aa varten

Kun Windows 8:n jälleenmyynti alkaa, valittavanasi on runsaasti uusia Touch Mouse -kosketusliikkeitä, jotka on optimoitu Windows 8:ssa siirtymiseen. Windows 8 tukee sekä pysty- että vaakasuuntaista vieritystä, joten Touch Mousella vierittäminen vaakasuunnassa onnistuu joustavasti ja helposti. Voit kuitenkin edelleen käyttää myös nykyisiä Windows 7 -liikkeitä. Touch Mouse sisältää suuren kosketusalueen, joka reagoi ikkunoiden hallintaa varten optimoituihin yhden, kahden ja kolmen sormen liikkeisiin: voit kiinnittää, siirtää, pienentää ja suurentaa ikkunoita, siirtyä taakse- ja eteenpäin verkkosivuilla, siirtyä tehtävästä toiseen ja niin edelleen.

win8-new-wedge-mobile-keyboard

Wedge Mobile Keyboard: Täydellinen mukana kulkeva kumppani taulutietokoneelle

Uusi ja erittäin ohut Wedge Mobile Keyboard on suunniteltu Windows 7- ja Windows 8 -taulutietokoneiden käyttäjille, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä. (Se toimii myös iPad- ja Android-laitteissa.) Ohuen ja kevyen muotonsa ansiosta näppäimistö on helppo kuljettaa mukana. Se on silti täysikokoinen ja herkkä, joten kirjoituskokemus on miellyttävä ja tehokas. Kestävä näppäimistön kansi suojaa laitetta naarmuilta ja muuntuu käden käänteessä taulutietokoneen jalustaksi. Bluetooth-tekniikan ansiosta näppäimistö voidaan yhdistää taulutietokoneeseen ilman helposti sotkeutuvia johtoja.

win8-new-sculpt-mobile-keyboard

Sculpt Mobile Keyboard: Mukava käytössä, ihanteellinen matkoilla

Vain alle 2 cm:n paksuinen Sculpt Mobile Keyboard on ohut ja näppärä, joten se kulkee helposti mukana matkoilla. Sisäänrakennetun langattoman Bluetooth-yhteyden ansiosta voit unohtaa johdot, kaapelit ja lähetin-vastaanottimet. Comfort Curve -näppäimistössä on loiva 6 asteen kulma, joten käsivarren ja ranteen asento pysyy luonnollisena ja pitkäkin käyttö tuntuu miellyttävältä.

mk_SCK_sm

Sculpt Comfort Keyboard: Miellyttävä muotoilu, tuottavuutta parantavat ominaisuudet

Sculpt Comfort Keyboard sisältää lukuisia ergonomisia ominaisuuksia, jotka tukevat käsivarsien ja ranteiden luonnollista sekä rentoa asentoa. Näppäimistössä on myös pikanäppäimet, joilla pystyt käyttämään Windows 8:n yleisimpiä toimintoja nopeasti yhdellä kosketuksella. Sculpt Comfort Keyboard -näppäimistössä on lisäksi innovatiivinen välinäppäin, joka on jaettu kahteen osaan: oikealla peukalolla käytettävään perinteiseen välinäppäimeen ja vasemmalla peukalolla käytettävään askelpalauttimeen.

Microsoft