Ota yhteys Microsoftiin

Microsoftin immateriaalioikeuksien lisensointi

Lisää ilmoituksia on luvassa sitä mukaa kuin Microsoft laajentaa lisensoitavien tekniikoiden valikoimaa, joka on tarkoitettu pöytäkoneiden ja kannettavien tietokoneiden oheislaitealan valmistajien ja toimittajien hyödynnettäväksi. Microsoftin lisensointiehdot ovat erittäin joustavat, ja niissä huomioidaan yritysten yksilölliset tarpeet. Lähetä laitteisiin liittyvät lisensointikysymykset osoitteeseen: Iplicreq@microsoft.com

Tietoja Microsoftin Intellectual Property -lisensointiohjelmista on osoitteessa http://www.microsoft.com/iplicensing

Tietoja Microsoftin soveltavan tieteen tutkimusohjelmista on osoitteessa http://www.microsoft.com/appliedsciences.

Tietoja Microsoftin Windows-logon varmentamisohjelmasta laitteistoille on osoitteessa http://www.microsoft.com/whdc/winlogo/default.mspx