Microsoft hardvereszközök üzleti felhasználásra

Nagyszerű lehetőség a számítógép egyszerű, kényelmes használatára

Ugyanazok a nagyszerű termékek üzleti csomagban

A hivatalos viszonteladóknál elérhető „Microsoft hardvereszközök üzleti felhasználásra” nevű csomagokkal könnyű beszerezni és üzembe helyezni a Microsoft hardvereszközeit. Teljes üzleti termékkínálatunk elemei – webkamerák, fejhallgatók, egerek és billentyűzetek – zökkenőmentesen együttműködnek a Microsoft-szoftverekkel, így az anyagi megtakarítás mellett a hatékonyságot és munkatársai komfortérzetét is segítenek növelni. Érzékelni fogja, hogy milyen nagy az üzleti hatásuk.

webcam_headset_image

Webkamerák és fejhallgatók

A Microsoft LifeCam webkamerái és LifeChat headsetjei egységes kommunikációs szemléletmódunkat tükrözik: utazási költségek nélkül adnak módot zavartalan kommunikációra. Webkameráink és headsetjeink tanúsítottan működnek a Skype Vállalati verzióval, hogy soha ne álljon le a munka.

Népszerű eszközök:

  • LifeCam Studio üzleti felhasználásra
  • LifeCam Cinema üzleti felhasználásra
  • LifeChat LX-6000 üzleti felhasználásra

mk_SEM_sm

Egerek

A megfelelő üzleti egeret szinte keze meghosszabbításának érzi, és nem is akarja letenni munka közben. Válasszon kínálatunkból, és használjon Ön is olyan egeret, amely még a hosszú munkanapok végén is garantálja a kényelmet és a precíz vezérlést.

Népszerű eszközök:

  • Sculpt Ergonomic Mouse üzleti felhasználásra
  • Comfort Mouse 4500 üzleti felhasználásra
  • Sculpt Touch Mouse üzleti felhasználásra
Microsoft