Hvordan bruker jeg SideWinder X4 Keyboard?

gm_swx4_ci

SideWinder X4 Keyboard er en virtuell kommandosentral som gir deg kraftig programmering og allsidighet til å forbedre arbeid eller spilling.

Hva er anti-ghosting?

Med anti-ghosting-funksjonalitet kan du trykke opptil 26 taster samtidig uten ghosting-effekt – det du trykker, er det du får.

Hva er modusbytting?

Med modusbytting kan du bytte tastaturet manuelt fra standard modus til én av to spillmoduser. Lampene på tastaturet viser hvilken modus du er i.

Hva er automatisk profilveksling?

Når en spill- eller programprofil tilordnes med programvaren, registrerer tastaturet spillet eller programmet du kjører og bruker din tilpassede profil på programmet.

Hvor mange nivåer av bakgrunnslys er inkludert?

Du kan justere bakgrunnslys for tasteforklaringer med tre lysnivåer pluss av.

Hva kan jeg gjøre med de programmerbare makrotastene?

Du kan veksle mellom tre banker på seks programmerbare makrotaster for å tilordne opptil 18 makroer per profil. Du kan ta opp en hvilken som helst tastesekvens – selv standard chattemeldinger – og angi at makroene skal gjentas. Makroer lagres på harddisken og kan enkelt deles.