Hvordan bruker jeg SideWinder X6 Keyboard?

gm_swx6_ci

SideWinder X6 Keyboard er en virtuell kommandosentral som gir deg kraftig programmering og allsidighet til å forbedre arbeid eller spilling. Det har følgende funksjoner:

• Et avtakbart numerisk tastatur som du kan koble til begge sidene av tastaturet. Du kan bruke det som et vanlig numerisk tastatur (tastene er røde), eller som programmerbare makroknapper for spill (tastene er gule).
  • En cruisekontrolltast som du kan bruke sammen med en annen tast, for å fortsette en handling uten å måtte holde tasten nede
  • En makroregistreringstast som du kan bruke til å starte og stoppe registreringen av en makro.
  • En bankbyttetast som du kan bruke til å bytte mellom tre programmerbare tastaturkonfigurasjoner (banker).
  • På venstre side av tastaturet er det to sett makrotastknapper. Du kan tilordne opptil 12 makroer til disse tastene.
    Bruk makrovekslingstasten under til å bytte mellom settene.
  • En lysskive som du kan bruke til å justere bakgrunnslyset på tastaturet.
  • En volumskive som du kan bruke til å justere lydnivået i høyttalerne eller hodetelefonene.

Lage makroer

Du kan veksle mellom tre banker på seks programmerbare makrotaster for å tilordne opptil 18 makroer per profil. Du kan ta opp en hvilken som helst tastesekvens – selv standard chattemeldinger – og angi at makroene skal gjentas. Makroer lagres på harddisken og kan enkelt deles.