Hvordan bruker jeg Arc Touch Mouse?

use-arc-touch-mouse

Arc Touch Mouse er en pålitelig trådløs mus som har Microsoft Touch-teknologi og BlueTrack Technology®. Den kan brukes omtrent hvor som helst, selv på en ujevn treoverflate eller et teppe, opptil 10 meter fra datamaskinen.
Den nyskapende designen gjør at du raskt kan ta den fram og pakke den vekk. Bøy den for å komme i gang, og la fingeren gli opp og ned berøringsstripen for å bruke den. Gjør den flat for å slå den av.
Berøringsstripen på musen reagerer presist på bevegelseshastigheten, og bruker haptisk tilbakemelding (lett vibrering som signaliserer rullehastighet) for å skanne dokumenter eller websider like raskt eller langsomt som du har behov for, helt etter følelsen.

Se og lær om Touch

Hvis du vil se en demo av hvordan Arc Touch Mouse fungerer, kan du klikke her for å få en demonstrasjon.
Gå gjennom opplæringsvideoen på nettet for å oppleve alle mulighetene du har med Arc Touch Mouse.

Slå Arc Touch Mouse på eller av

Bøy Arc Touch Mouse for å slå den på, og gjør den flat for å slå den av.

Bruke Touch

• Skyv fingeren opp og ned berøringsstripen for å rulle.
  • Flikk fingeren opp og ned for å rulle raskt.
  • Tapp øverst eller nederst for å bla en side opp eller ned.
  • Dobbelttapp i midten for å klikke midt på. (I Windows Internet Explorer kan du klikke midt på på en kobling for å åpne den i en ny fane.)
  • Dobbelttapp og hold tilsvarer dra i midten. (I Microsoft Word og Excel drar du i midten for å autorulle.)

Endre tilordning av museknapper

IntelliPoint-programvaren har standardkommandoer for alle museknappene. Du kan endre tilordningen av knappene til andre kommandoer eller hurtigtaster som passer deg bedre. Du kan også deaktivere knapper du har lett for å komme borti, for eksempel hjulknappen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hvordan tilordner jeg museknapper på nytt?

Oppbevare senderen/mottakeren

Når du slår av musen, kan du la senderen/mottakeren være koblet til USB-porten på datamaskinen, eller du kan oppbevare den i oppbevaringsrommet på undersiden av musen.