Hvordan bruker jeg Bluetooth® Notebook Mouse 5000?

use-bluetooth-notebook-mouse-5000

Med Bluetooth Notebook Mouse 5000 kan du navigere i og få tilgang til medier, dokumenter og websider med den hånden du ønsker, ved hjelp av rullehjulet og fire knapper. Med denne musen får du oppleve den presise, responsive og jevne registreringen av bevegelser som er kjennetegnet for høyoppløst laserteknologi.

Egenskaper use-bluetooth-notebook-mouse-5000-product-features

1. Pålitelig, trådløs tilkobling uten sender/mottaker til en Bluetooth-aktivert datamaskin.
  2. Presis, responsiv og jevn registrering av bevegelser med høyoppløst laserteknologi.
  3. Indikatoren for batteristatus lyser rødt når batteriet er i ferd med å tømmes.
  4. Ergonomisk utformet for bruk med høyre eller venstre hånd.
  5. Tilbakeknapp for enkel navigering mellom mapper og websider.
  6. Rullehjul for automatisk rulling og navigering mellom dokumenter og websider uten å bruke rullefeltet på skjermen.

Koble Bluetooth Notebook Mouse 5000 til datamaskinen

1. Sett inn to AAA-batterier på undersiden av Bluetooth-musen, og skyv på/av-knappen for å slå den på.
  2. Gjør musen synlig for datamaskinen ved å trykke og holde tilkoblingsknappen til lyset oppå musen blinker rødt og grønt.
    Kontroller at datamaskinen er aktivert for Bluetooth. Slå opp i håndboken for datamaskinen for å få informasjon om hvordan du gjør dette.
  3. Åpne Start-menyen på datamaskinen, velg Kontrollpanel, finn Maskinvare og lyd i kategorivisning og velg Legg til enhet.
  4. Når enheten er oppført, merker du den og følger instruksjonene for å koble den til.
  5. Når enheten er koblet til, laster installeringsprogrammet automatisk ned programmet IntelliPoint til datamaskinen. Du kan bruke dette programmet til å få tilgang til og tilpasse enhetens funksjoner. Følg eventuelle instruksjoner som vises på skjermen.

Endre tilordning av museknapper

IntelliPoint-programvaren har standardkommandoer for alle museknappene. Du kan endre tilordningen av knappene til andre kommandoer eller hurtigtaster som passer deg bedre. Du kan også deaktivere knapper du har lett for å komme borti, for eksempel hjulknappen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hvordan tilordner jeg museknapper på nytt?