Hvordan bruker jeg Touch Mouse?

use-touch-mouse

Touch Mouse er utviklet spesielt for Windows 7 og Windows 8, og gjør alminnelige arbeidsoppgaver enklere og mer intuitive. Den er formet slik at den passer perfekt i hånden, og med innebygd BlueTrack Technology® kan du bruke den hvor som helst.
Den har en stor berøringsfølsom overflate med vannrett og loddrett rulling, slik at du raskt kan navigere i lange dokumenter og på nettsider. Du kan bruke én-, to- og tre-fingerbevegelser (gester) som er optimert for vindusbehandlingsoppgaver som festing, bevegelse, minimering og maksimering, og til å bytte mellom oppgaver. Den har også en tommelbevegelse som du kan bruke til å gå frem eller tilbake.
Touch Mouse gir deg en helt måte å bruke PCen på, men du kan fremdeles peke og klikke på samme måte som med den gamle musen, mens du gjør deg kjent med Touch-bevegelsene.

Se demo

Hvis du vil se en demo av hvordan Touch Mouse reagerer på fingerbevegelser, kan du klikke her for å få en demonstrasjon.

Bruke Touch Mouse-bevegelser

Windows 8-bevegelser

Windows 7-bevegelser

Dra tre fingre for å zoome.
Dra forover for å zoome inn.
Dra bakover for å zoome ut.

Dra tre fingre for å behandle skrivebordet.
Dra forover for å vise alle åpne vinduer.
Dra bakover for å skjule alle åpne vinduer.

Dra to fingre for å behandle apper.
Dra til venstre for å vise Windows 8-symboler.
Dra til høyre for å bytte mellom åpne programmer.
Dra forover/bakover for å vise appkommandoer.

Dra to fingre for å behandle apper.
Dra til høyre for å feste et vindu.
Dra til venstre for å løsne et vindu.
Dra fremover for å maksimere/gjenopprette et vindu.
Dra bakover for å minimere/gjenopprette et vindu.

Dra eller flikk én finger for å behandle innhold.
Dra i hvilken som helst retning for å rulle.
Flikk i hvilken som helst retning for å rulle raskt

Dra eller flikk én finger for å behandle innhold.
Dra i hvilken som helst retning for å rulle og panorere.
Flikk i hvilken som helst retning for å rulle raskt.

Dra tommelen for å flytte mellom apper.
Dra til høyre for å gå forover.
Dra til venstre for å gå tilbake.

Dra tommelen for å flytte mellom apper.
Dra til høyre for å gå forover.
Dra til venstre for å gå tilbake.

Endre tilordning av museknapper

IntelliPoint-programvaren har standardkommandoer for alle museknappene. Du kan endre tilordningen av knappene til andre kommandoer eller hurtigtaster som passer deg bedre. Du kan også deaktivere knapper du har lett for å komme borti, for eksempel hjulknappen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hvordan tilordner jeg museknapper på nytt?

Oppbevare senderen/mottakeren

Når du slår av musen, kan du la senderen/mottakeren være koblet til USB-porten på datamaskinen, eller du kan oppbevare den i oppbevaringsrommet på undersiden av musen.

Bruke forlengelseskabelen

Bruk forlengelseskabelen på en stasjonær datamaskin for å redusere radiointerferens og forbedre museytelsen. Du trenger ikke denne kabelen hvis du bruker en bærbar datamaskin.