Hvordan bruker jeg Wedge Touch Mouse?

mk_wtm_blk_large

Wedge Touch Mouse er laget for behagelig navigering i Windows 7 og 8 ved hjelp av Microsofts berøringsteknologi. Designen, materialene og det enestående håndverket gir en flytende, fireveis berøringsrulling og navigering i alle retninger.
Wedge Touch Mouse er liten nok til å passe i lommen samtidig som den gir full funksjonalitet for en bærbar datamaskin eller et nettbrett når du er på farten. En ekstra praktisk detalj er at Wedge Touch Mouse går i "Ryggsekkmodus" (strømsparingsmodus) når den oppdager at den ikke treng slenger, for eksempel når PCen eller nettbrettet eri dvalemodus eller slått av, eller når du legger den i sekken eller putter den i lomma.
BlueTrack Technology® betyr også at Wedge Touch Mouse kan registrere på nesten alle overflater, enten du er ved skrivebordet eller på en kafé. Wedge Touch Mouse kobles til nettbrettet eller den bærbare PCen via Bluetooth®-teknologi, slik at du kan bruke den overalt uten å oppta en USB-port, og du slipper rotet med kabler, ledninger og sendere/mottakere.

Koble Wedge Touch Mouse til datamaskinen

1. Trykk på knappen som åpner batteridekslet, på undersiden av Wedge Touch Mouse. Sett inn ett alkalisk AA-batteri (den positive siden først), og skyv dekslet igjen.
    Lampen for BlueTrack Technology® på undersiden av enheten, tennes og blinker.
  2. Trykk og hold tilkoblingsknappen (Power/Connect) på undersiden av enheten i tre til fem sekunder.
    En liten lampe på baksiden av enheten blinker rødt og grønt. Dette betyr at enheten er synlig for andre Bluetooth-enheter i seks minutter.
  3. Slik kobler du enheten til datamaskinen: Åpne Start-menyen, velg Kontrollpanel, finn Maskinvare og lyd i kategorivisning og velg Legg til enhet.
  4. Når enheten er oppført, merker du den og følger instruksjonene for å koble den til.
  5. Når enheten er koblet til, laster installeringsprogrammet automatisk ned programmet IntelliPoint til datamaskinen. Du kan bruke dette programmet til å få tilgang til og tilpasse enhetens funksjoner.

Bruke fireveis berøringsrulling

Wedge Touch Mouse har fireveis berøringsrulling, slik at du kan rulle loddrett og vannrett med berøringsstripen. Naviger i regneark, lange dokumenter og websider ved å flikke opp, ned og fra side til side.
Bruk musen ved å rulle langsomt med et lett sveip, eller raskt med et flikk med fingeren. Trykk for å stoppe.