Hvordan administrerer jeg trådløse tilkoblinger gjennom programvare- eller maskinvareinnstillinger?

Hvis du har en Bluetooth®-sender/-mottaker fra Microsoft, kan du velge om den trådløse tilkoblingen skal styres av programvaren eller av maskinvaren.

Slik styrer du trådløse tilkoblinger gjennom programvare- eller maskinvareinnstillinger

1. Start IntelliPoint med musen du vil konfigurere.
  2. Velg kategorien Trådløs.
  3. Klikk Avansert under Bluetooth.

Bluetooth-modus

Når du skal bruke denne modusen

Programvarestyrt Bluetooth-modus

Bruk denne modusen når du bruker samme mus på flere datamaskiner.

Programmet konfigureres automatisk hver gang du starter datamaskinen. Du kan flytte musen og Microsoft-senderen/-mottakeren til en annen datamaskinen uten å installere programvaren eller konfigurere enheten på nytt.

Maskinvarestyrt Bluetooth-modus

Bruk denne modusen når du bruker musen på én datamaskin.

Senderen/mottakeren fungerer som en standard Bluetooth-radio når du starter datamaskinen, og du får ingen forsinkelser.